ALL lansează cartea "Diana, aşa cum a fost", la 10 ani de la moartea prinţesei

Grupul editorial ALL va lansa pe 30 august, la zece ani de la moartea Dianei, un volum despre prinţesa britanică scris de majordomul său, Paul Burrell.

1 afișare
Imaginea articolului ALL lansează cartea "Diana, aşa cum a fost", la 10 ani de la moartea prinţesei

ALL lansează cartea "Diana, aşa cum a fost", la 10 ani de la moartea prinţesei

Cartea "Diana, aşa cum a fost" deschide uşile Palatului Kensington prin intermediul unor imagini nepublicate până acum şi conţine fotografii rare ale bijuteriilor pe care prinţesa de Wales le-a purtat şi la care a ţinut.

Potrivit editorilor, cititorii află, de asemenea, despre relaţia Dianei cu actori de la Hollywood, despre prietenia cu Sarah Ferguson – şi încercările disperate ale acesteia de a se reapropia de prinţesă, şi despre aventura ei cu Dodi Al Fayed.

La lansarea ce va avea loc pe 30 august, de la ora 17.00, în Carrefour Orhideea, volumul va fi prezentat de Andreea Marin Bănică, ambasador UNICEF al Bunăvoinţei, şi de Augustin Frăţilă, redactor-şef Editura Allfa.

ALL va dona o parte din încasările provenite din vânzarea acestei cărţi organizaţiei UNICEF.

Paul Burrell a fost majordomul Dianei din 1987 şi până la moartea acesteia, zece ani mai târziu. După decesul prinţesei, a fost decorat de Regină cu Medalia Regală Victoriană pentru loialitate şi pentru serviciile aduse Dianei, Prinţesă de Wales. A condus, apoi, o campanie de strângere de fonduri în memoria prinţesei, prin intermediul căreia s-au adunat 100 de milioane de lire sterline. De atunci, el a devenit şi scriitor şi star de televiziune. Prima sa carte, "Viaţa secretă a prinţesei Diana" (apărută şi la Editura Allfa), s-a vândut în două milioane de exemplare în toată lumea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici