Alyssa Milano este însărcinată

Actriţa americană Alyssa Milano, una dintre protagonistele serialului "Farmece/ Charmed", este din nou însărcinată şi va deveni mamă pentru a doua oară, spre sfârşitul anului 2014.

271 afișări
Imaginea articolului Alyssa Milano este însărcinată

Alyssa Milano, David Bugliari (Imagine: Hepta)

Vedeta americană, în vârstă de 41 de ani, şi soţul ei, David Bugliari, au deja împreună un fiu, Milo, născut în august 2011.

"Suntem foarte fericiţi să vă anunţăm că Milo va deveni fratele cel mare!", a anunţat actriţa, vineri, pe site-ul ei, informează femalefirst.co.uk.

Alyssa Milano şi David Bugliari, în vârstă de 35 de ani, impresar la Creative Artists Agency, s-au căsătorit în august 2009, la New Jersey, după o relaţie de trei ani.

Alyssa Milano, născută pe 19 decembrie 1972, este o actriţă şi fostă cântăreaţă americană, ce s-a făcut remarcată după ce a urcat pe scenă pe Broadway, în spectacolul "Annie". Ea a devenit cunoscută pe plan internaţional graţie rolurilor Samantha Micelli din serialul "Cine este şeful?/ Who's the Boss?" şi Phoebe Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici