Amalia Enache are antrenor personal

Amalia Enache, prezentatoarea "Ştirilor nopţii de la Pro TV", va vorbi despre necesitatea unui antrenor personal, dar şi despre importanţa unui control medical riguros înainte de a porni pe drumul antrenamentelor susţinute, sâmbătă, în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", informează televiziunea.

243 afișări
Imaginea articolului Amalia Enache are antrenor personal

Amalia Enache are antrenor personal

Sportul a devenit pentru tot mai multe persoane un stil de viaţă. Tocmai pentru că este un domeniu atât de important, antrenorul personal nu este nicidecum un moft, ba chiar este o necesitate în cazul persoanelor cu probleme la coloană, articulaţii sau aparat cardiovascular. Sâmbătă, de la 10.00, într-o nouă ediţie a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", Amalia Enache, prezentatoarea "Ştirilor nopţii de la Pro TV", vorbeşte despre importanţa unui control medical riguros ce trebuie făcut înainte de a porni pe drumul antrenamentelor susţinute. Acesta este recomandat mai ales pentru că problemele menţionate nu dau nimic de bănuit în formă incipientă.

Tinerele care sunt intimidate de înălţimea manechinelor de pe podium trebuie să ştie că şi femeile scunde pot arăta senzaţional în ţinute bine alese. Stilistul Mădălinei şi Alinei, veveriţele de la "Happy Hour", dezvăluie câteva trucuri vestimentare pentru doamnele scunde.

Cei care au făcut o pasiune pentru gătit şi mai ales pentru hrana de calitate ar fi bine să ia în calcul să-şi convingă şi prietenii să facă la fel. Unii dintre cei mai cunoscuţi bloggeri culinari gătesc special pentru prieteni în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", prezentată de Oana Cuzino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici