Amy Winehouse colaborează cu trupa Gorillaz

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse, aflată în vacanţă în Caraibe, pe insula Santa-Lucia, s-a amuzat cântând împreună cu Damon Albarn şi trupa lui, Gorillaz, informează themirror.co.uk.

38 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse colaborează cu trupa Gorillaz

Amy Winehouse colaborează cu trupa Gorillaz

Universal Music a plătit o sumă importantă pentru ca Amy Winehouse să se întoarcă în Caraibe şi să lucreze în linişte la al treilea ei album, considerând că acolo va putea "să se concentreze mai bine". Însă în loc să intre în studio alături de producătorul Salaam Remi, cu care a colaborat pentru primul ei album, Amy Winehouse s-a amuzat cântând împreună cu Damon Albarn, solistul trupei Blur, şi cu ceilalţi colegi ai săi din al doilea proiect în care este implicat - grupul Gorillaz.

Reprezentanţii de casa de discuri Universal sunt supăraţi, deoarece Damon Albarn şi Gorillaz colaborează cu casa producătoare rivală, EMI.

O sursă a declarat că directorii de la Universal s-au enervat foarte tare când au aflat, mai ales după ce Amy Winehouse nu reuşise să le prezinte nicio piesă suficient de convingătoare pentru a putea fi inclusă pe noul ei material discografic. Ei au considerat că "a fost o distracţie inutilă", că artista britanică "ar trebui să îşi folosească energia pentru a produce propria ei muzică" şi că "ar trebui să se aşeze undeva şi producă lucruri bune".

Amy Winehouse a declarat recent că s-a îndrăgostit de insula St. Lucia, iar piesele pe care le-a propus directorilor de la Universal aveau un pronunţat caracter reggae. Ea consideră că se potriveşte cu stilul trupei Gorillaz şi a declarat că este furioasă pe compania ei producătoare care se amestecă în chestiuni ce nu o privesc. Artista britanică a mai spus că ar trebui să i se permită să cânte cu cine vrea şi când vrea. Recent, nume sonore din industria muzicală, precum Eminem şi Jay-Z, şi-au exprimat dorinţa de a colabora cu ea.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici