Amy Winehouse, huiduită de public la ultimul concert din viaţa ei - VIDEO

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost huiduită de circa 20.000 de fani din Belgrad, după ce artista s-a urcat pe scenă beată şi nu a putut să cânte.

2544 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, huiduită de public la ultimul concert din viaţa ei - VIDEO

Amy Winehouse (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Concertul din capitala Serbiei deschidea turneul european al cântăreţei, însă cei circa 20.000 de fani care s-au strâns pentru show au fost dezamăgiţi când vedeta a apărut pe scenă în stare de ebrietate, informează BBC News Online.

Aproximativ 90 de minute, Amy Winehouse doar a murmurat fragmente din melodiile sale. La un moment dat, vedeta chiar şi-a aruncat microfonul pe jos şi s-a împiedicat de mai multe ori pe scenă.â

Formaţia care o însoţea pe Winehouse a făcut eforturi disperate pentru a umple timpul în care vedeta a părăsit scena.

Frecvent, publicul a huiduit-o furios, mai ales că mulţi plătiseră bilete de circa 45 de euro pentru a o auzi cântând.

Cântăreaţa a primit instrucţiuni clare să nu consume băuturi alcoolice după ce, recent, a ieşit dintr-o clinică de dezintoxicare din Londra, unde a stat internată o săptămână. Angajaţii hotelurilor în care Winehouse va fi cazată în timpul turneului său european au primit instrucţiuni să scoată orice sticlă de alcool din camera vedetei.

Un veritabil simbol britanic al anilor 2000, Amy Winehouse a constituit, încă de la începutul carierei, unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor din Regatul Unit. Vocea ei excepţională, muzica unică, dar şi scandalurile provocate în viaţa personală au ţinut zile în şir primele pagini ale ziarelor de scandal.

De altfel, în ultimii patru ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională era cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie.

Cântăreaţa Amy Winehouse a fost găsită moartă în apartamentul ei din cartierul londonez Camden. Poliţia a comunicat că deocamdată nu are nicio ipoteză privind decesul cântăreţei britanice, cazul fiind anchetat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici