Amy Winehouse îşi atinge sânii în văzul tuturor - FOTO

Amy Winehouse şi-a făcut implanturi cu silicon şi se pare că vrea ca toată lumea să observe acest lucru, scrie dailymail.co.uk.

270 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse îşi atinge sânii în văzul tuturor - FOTO

Amy Winehouse îşi atinge sânii în văzul tuturor

Cântăreaţa, aflată în Rio de Janeiro pentru o serie de concerte, nu se poate abţine să îşi atingă sânii chiar în văzul tuturor.

Amy a fost fotografiată la plajă alături de prieteni, în timp ce îşi atingea sânii care ieşeau din costumul de baie.

Cântăreaţa şi-a dezmierdat pieptul pentru care a plătit 35.000 de lire sterline, în timp ce prietenii ei luau prânzul în afara hotelului Santa Teresa din Brazilia.

Amy Winehouse se află în Brazilia pentru a susţine unele concerte, care îi vor aduce venituri de 5 milioane de lire.

Concertele de revenire ale artistei sunt primele din ultimii ani. Sâmbătă seara, Amy a cântat câteva din piesele sale, îmbrăcată într-o rochie roz care i-a scos în evidenţă sânii cei noi. Artista a renunţat şi la faimoasa sa coafură asemănătoare cu un stup de albine, prinzându-şi părul într-o coadă simplă.

Amy Winehouse nu a mai lansat niciun album de peste trei ani. Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat "Back To Black", a fost vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy. Însă după lansarea lui, Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de sănătate şi s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool. În ultimii trei ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa.

Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, iar în ultima vreme, se pare că şi-a făcut ordine în viaţa personală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici