Amy Winehouse îşi critică soţul într-un cântec

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse îşi critică soţul, producătorul muzical Blake Fielder-Civil, de care s-a despărţit în urmă cu câteva luni, într-unul din cântecele de pe viitorul ei album, informează femalefirst.co.uk.

27 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse îşi critică soţul într-un cântec

Amy Winehouse îşi critică soţul într-un cântec (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Autoarea hitului "Back to Black" a petrecut o vacanţă de aproape trei luni în insula Sfânta Lucia din Caraibe, unde a încercat să îşi învingă dependenţa de alcool şi droguri. În tot acest timp ea a lucrat şi la cel de-al treilea album al său.

O sursă apropiată artistei a declarat pentru săptămânalul The People că una dintre noile piese ale lui Winehouse, al cărei titlu nu a fost ales deocamdată, îl critică în termeni duri pe soţul acesteia, Blake Fielder-Civil, care a fost eliberat din închisoare pe 25 februarie, după ce a ispăşit 12 din cele 27 de luni de închisoare la care a fost condamnat în urma agresării unui patron de bar şi pentru tentativă de obstrucţionare a justiţiei.

Aceeaşi sursă a declarat că Amy Winehouse a folosit experienţele recente din viaţa personală drept sursă de inspiraţie pentru noul ei material discografic. "Vrea ca el să ştie cum a făcut-o să se simtă", a explicat sursa.

În prezent, Amy Winehouse şi Fielder-Civil se află în plin proces de divorţ. Cei doi s-au căsătorit în Miami, Florida, în mai 2007.

Potrivit aceleiaşi surse, Amy Winehouse nu doreşte să reia relaţia cu soţul ei. "L-a iubit, dar acum nu îl mai iubeşte", a spus sursa.

Citeşte şi:

Amy Winehouse le-a cedat părinţilor dreptul de a-i administra averea

Amy Winehouse a salvat de la înec o femeie

Amy Winehouse vrea să se mute în Caraibe

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici