Amy Winehouse îşi doreşte un nou nas

Amy Winehouse urmează să suporte o nouă operaţie estetică, pentru corectarea liniei nasului, despre care artista britanică afirmă că este "unul de vrăjitoare", informează femalefirst.co.uk.

368 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse îşi doreşte un nou nas

Amy Winehouse îşi doreşte un nou nas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Amy Winehouse a cheltuit deja, recent, aproximativ 40.000 de euro pentru o intervenţie de mărire a sânilor, de la mărimea 32B la 32D, şi plănuieşte să facă mai multe operaţii estetice în viitor, în ciuda dorinţelor prietenilor şi membrilor familiei sale.

Amy Winehouse

O sursă a declarat pentru tabloidul britanic The Sun: "Toată lumea i-a spus că nu e nimic în neregulă cu nasul ei. Însă Amy nu face niciodată lucrurile pe jumătate. Acum că a învins dependenţa de droguri, operaţiile estetice nu ar trebui să devină următoarea ei obsesie".

Presa britanică a dezvăluit faptul că Amy Winehouse doreşte să lanseze pe piaţă o păpuşă cu chipul şi silueta ei. Starul britanic a realizat mai multe desene şi schiţe ale viitoarei jucării, considerând că aceasta va avea mare succes în rândul copiilor, urmând să devină la fel de celebră ca şi păpuşile Barbie.

"Îi plac complimentele şi fluierăturile apreciative la adresa noii ei siluete. A făcut multe schiţe şi vrea să ofere fanilor o nouă păpuşă", a declarat aceeaşi sursă.

Mitch Winehouse, tatăl cântăreţei, crede că fiica lui a apelat la chirurgia estetică deoarece avea sânii "lăsaţi".

"Nu cred că operaţia la sâni a avut vreo legătură cu încrederea în propria-i persoană. Cred că, după acel moment când a slăbit foarte mult, n-a mai putut să revină niciodată la aceeaşi greutate, iar sânii ei s-au lăsat. Indiferent de motivul avut, sânii ei arată foarte bine acum", a explicat Mitch Winehouse.

Amy Winehouse

Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat "Back To Black", vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy, a fost lansat în urmă cu peste trei ani.

Însă după lansarea lui, Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de sănătate şi s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool. Concertele ei de revenire pe scenă, programate în luna mai, au fost anulate.

În ultimii trei ani, Winehouse, în vârstă de 26 de ani, a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa.

Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, care nu au avut efectele scontate.

Amy Winehouse

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici