Amy Winehouse l-a insultat pe regele comunităţii zulu

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse, invitată la dineul ocazionat de inaugurarea unui restaurant african în Londra, l-a "insultat" prin comportamentul ei indecent pe Goodwill Zwelithini, regele comunităţii zulu, prezent la acest eveniment, informează thesun.co.uk.

97 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse l-a insultat pe regele comunităţii zulu

Regele comunităţii zulu, Goodwill Zwelithini (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Amy Winehouse, însoţită de iubitul ei, regizorul Reg Traviss, era deja sub influenţa băuturilor alcoolice când a sosit la dineul de joi seara, ocazionat pentru inaugurarea restaurantului Shaka Zulu din cartierul londonez Camden. Amy Winehouse şi Reg Traviss au făcut parte dintre celebrităţile invitate la masa principală din restaurant, ai cărui invitaţi de onoare au fost Goodwill Zwelithini, regele comunităţii zulu, şi soţia sa Mantfombi.

În timp ce aproape 200 de invitaţi s-au ridicat în picioare şi au întâmpinat cu ovaţii cuplul regal african, Reg Traviss a trebuit să o ridice pe Amy Winehouse de pe scaun şi să o susţină cu mare greutate.

În timpul celor 15 minute cât a durat discursul liderului african, Amy Winehouse a vorbit, a râs, a cerut celor din jur o ţigară şi la un moment dat a adormit cu capul pe genunchii iubitului ei, toate aceste lucruri petrecându-se sub privirea regelui comunităţii zulu.

"A fost stânjenitor. Amy era complet beată. Oamenii erau şocaţi. Încă înainte de sosirea regelui, ea a băut multe pahare cu vin. L-a insultat pe rege în timpul discursului acestuia. A dovedit o mare lipsă de respect", a declarat unul dintre invitaţi, pentru tabloidul The Sun.

La ora locală 9.00, regizorul Reg Traviss a considerat că Amy Winehouse s-a dat suficient de mult în spectacol şi a decis să părăsească restaurantul, conducându-şi iubita către ieşirea de serviciu a localului.

Incidentul a avut loc la doar o zi după ce fotografii tabloidului The Sun au surprins-o pe turbulenta cântăreaţă britanică dormind, în stare profundă de ebrietate, la ora 9.30 dimineaţa, pe o bancă din faţa unui bar londonez.

Amy Winehouse nu a mai lansat niciun album de peste trei ani. Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat "Back To Black", a fost vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici