Amy Winehouse nu a murit din cauza drogurilor. Care a fost motivul decesului

Cântăreaţa Amy Winehouse nu a fost ucisă de stupefiante, cum s-a crezut iniţial, ci de cantitatea prea mare de alcool pe care a consumat-o înainte să moară.

5933 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse nu a murit din cauza drogurilor. Care a fost motivul decesului

Amy Winehouse nu a murit din cauza drogurilor. Care a fost motivul decesului

Potrivit persoanei care anchetează decesul cântăreţei, concentraţia de alcool a lui Amy Winehouse era de cinci ori mai mare decât cea legală pentru condus, informează Daily Mail. Investigaţiile au arătat că Amy Winehouse avea o concentraţie de 416 mg de alcool la 100 ml de sânge.

Ancheta poliţiei britanice a confirmat astfel ipoteza producerii în cazul artistei a unui "stop and go", un termen care descrie un consum abuziv de alcool după o perioadă de abstinenţă.

"A consumat foarte mult alcool, concentraţia era de 416mg la 100 ml de sânge, şi consecinţa acestui consum mare de alcool a fost moartea ei rapidă şi neaşteptată", a declarat Suzanne Greenway, persoana care anchetează moartea cunoscutei cântăreţe.

Ultimele informaţii au arătat că până la escapada bahică din 22 iulie, Amy Winehouse nu a consumat nicio băutură alcoolică în luna respectivă.

Ea a fost găsită zăcând în pat ziua următoare în locuinţa ei din Camden, Londra. Bodyguard-ul său, Andrew Morris, a declarat că a crezut iniţial că ea adormise, dar la ora 3 după-amiază, când a verificat-o din nou, aceasta nu se mişca.

Potrivit bbc.co.uk, poliţiştii au descoperit la faţa locului trei sticle goale de votcă.

Examinările făcute imediat după decesul cântăreţei nu au specificat o cauză exactă a morţii lui Amy Winehouse, dar permanentele lupte ale acesteia cu dependenţa de droguri şi de alcool, despre care toată lumea ştia, au dus la crearea supoziţiei că stupefiantele au ucis-o.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Fanii şi criticii laolaltă i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care îi caracterizau muzica. Un alt avantaj al controversatei artiste britanice era talentul incontestabil de compozitoare - muzica pe care a scris-o este, fără excepţie, profund personală, de o candoare brutală. Cele două discuri ale sale, "Frank" şi "Back to Black" - recompensat cu cinci premii Grammy -, s-au vândut până în prezent în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici