Amy Winehouse nu va participa la gala premiilor Grammy

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse nu va participa la cea de-a 50-a ediţie a premiilor Grammy, unde a obţinut şase nominalizări, pentru că nu a primit viză de intrare pe teritoriul Statelor Unite.

1 afișare
Imaginea articolului Amy Winehouse nu va participa la gala premiilor Grammy

Amy Winehouse nu va participa la gala premiilor Grammy

"Amy Winehouse nu va cânta la ceremonia de anul acesta a premiilor Grammy", care va avea loc duminică, la Los Angeles, a indicat The Outside Organisation, firma care o reprezintă pe cântăreaţă. "Din nefericire, cererea ei pentru viza de intrare pe teritoriul Statelor Unite a fost refuzată de Ambasada Americană la Londra", a precizat firma.

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost audiată de poliţie, marţi, după ce a fost suspectată de consum de crack, un derivat al cocainei. Luna trecută, o înregistrare video în care aceasta se droghează fumând dintr-o pipă de sticlă şi prezintă cantităţile de cocaină şi Valium, pe care tocmai le-a consumat, a fost postată pe internet şi preluată de tabloidul britanic The Sun. Înregistrarea a fost realizată în locuinţa lui Amy din Londra de către un membru al grupului de amici cu care aceasta se droghează.

La câteva zile după apariţia acestei înregistrări video, cântăreaţa britanică, în vârstă de 24 de ani, s-a internat "de bună voie" într-o clinică de dezintoxicare. "Amy a făcut progrese de la internarea sa în clinica de dezintoxicare şi, deşi această decizie a decepţionat-o, a acceptat-o şi se va concentra pe recuperarea sa", au adăugat reprezentanţii cântăreţei.

Tabloidul britanic The Sun informează că este posibil ca Amy să cânte, totuşi, la gala premiilor Grammy printr-o conexiune prin satelit.

Aceeaşi publicaţie britanică informa, joi, că Amy Winehouse ar putea interpreta tema muzicală a celui de-al 22-lea film "James Bond", "Quantum of Solace", dacă va reuşi până în aprilie să-şi rezolve problemele legate de droguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici