Amy Winehouse şi-a angajat un vraci

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a angajat un vraci din Caraibe, care să o ajute să îşi învingă pentru totdeauna dependenţa de droguri şi de alcool, informează femalefirst.co.uk.

24 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse şi-a angajat un vraci

Amy Winehouse şi-a angajat un vraci (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

Amy Winehouse

Cântăreaţa britanică i-a cerut vraciului Peter Cletus Hippolyte să vină în Marea Britanie din St. Lucia, micuţa insulă din Caraibe unde artista şi-a petrecut mare parte din prima jumătate a acestui an.

Presa britanică spune că Hippolyte a fost acela care a ajutat-o pe Amy Winehouse "să evite apele agitate", pentru ca aceasta să nu îşi reia vechiul stil de viaţă, marcat de abuzurile de droguri şi de alcool. Însă vraciul, în vârstă de 62 de ani, a declarat că va refuza să o ajute pe cântăreaţă să îl recâştige pe fostul ei soţ, Blake Fielder-Civil, până când acesta nu va renunţa şi el la droguri şi la alcool.

"Ar trebui ca ea să îşi acorde mai mult timp. Dacă şi Blake va renunţa la droguri şi la alcool, atunci totul va fi bine, dacă el va putea să o facă fericită. Însă i-am spus deja că nu voi apela la spirite pentru a o ajuta să se avânte în ceva", a declarat acest vraci pentru publicaţia britanică News of the World.

Amy Winehouse se luptă cu dependenţa de droguri încă de când a devenit celebră, în 2007, graţie albumului "Back to Black", bine primit de public şi lăudat de critici. Anul trecut, faimoasa cântăreaţă a câştigat cinci premii Grammy.

În ultimii trei ani însă, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa.

Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie.

Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile, în august, septembrie şi noiembrie 2007 şi la începutul anului 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici