Amy Winehouse, internată de urgenţă

Amy Winehouse a fost internată de urgenţă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un spital din insula Sfânta Lucia, cântăreaţa britanică suferind din cauza efectelor secundare ale tratamentului pe care îl urmează pentru a scăpa de dependenţa de droguri, informează The Sun.

19 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, internată de urgenţă

Amy Winehouse, internată de urgenţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani a fost transportată la spital după ce a leşinat.

Surse de pe insulă spun că artista, care se luptă cu dependenţa de heroină, consumase foarte mult alcool. Un martor a declarat: "Era într-o stare groaznică, tremura îngrozitor. Oamenii care o însoţeau erau foarte îngrijoraţi".

Un purtător de cuvânt al lui Winehouse a confirmat că artista a fost internată, spunând că i s-a făcut rău pentru că terminase medicamentele pe care le ia pentru a substitui drogurile, parte a tratamentului pe care îl face pentru a scăpa de dependenţă.

Acesta a adăugat că Amy se simte în prezent bine şi că va fi externată în curând.

Recent, cântăreaţa le-a cedat părinţilor săi dreptul de a-i administra averea, estimată la 15 milioane lire sterline (aproximativ 16,63 milioane de euro). Ea a semnat un acord care stipulează că nu va putea dispune de banii săi decât dacă are acordul mamei sale, Janis, sau al tatălui ei, Mitch.

Winehouse se luptă cu dependenţa de droguri de când a devenit celebră, în 2007, graţie albumului "Back to Black", bine primit de public şi lăudat de critici. Celebra cântăreaţă a câştigat cinci premii Grammy în 2008.

Citeşte şi:

Amy Winehouse le-a cedat părinţilor dreptul de a-i administra averea

Amy Winehouse a salvat de la înec o femeie

Amy Winehouse vrea să se mute în Caraibe

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici