Amy Winehouse, spitalizată pentru a treia oară în St. Lucia

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse, aflată în vacanţă pe insula St. Lucia din Caraibe, a fost spitalizată pentru a treia oară în ultimele trei luni, informează thesun.co.uk.

22 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, spitalizată pentru a treia oară în St. Lucia

Amy Winehouse, spitalizată pentru a treia oară în St. Lucia

Aflată pe micuţa insulă din Caraibe pentru a se relaxa şi, totodată, pentru a lucra la următorul său album, Amy Winehouse a fost internată la spitalul din St. Lucia, în noaptea de vineri, în urmă cu o săptămână. Această informaţie a fost confirmată, miercuri, de purtătorul de cuvânt al artistei britanice. "Ea se plângea de dureri în zona pieptului, iar doctorii au sfătuit-o să meargă la spital şi să se interneze. Cei de acolo au ţinut-o sub observaţie peste noapte, iar apoi au externat-o", a declarat reprezentantul artistei.

Acesta este cea de-a treia spitalizare a cântăreţei britanice în tot atâtea luni, intervenită la puţin timp după apariţia ei controversată pe scena festivalului de jazz din St. Lucia.

Cu câteva săptămâni în urmă, Amy Winehouse a leşinat şi a fost transportată de urgenţă la spital. Medicii au declarat că a fost vorba de o simplă "deshidratare", însă mulţi dintre fanii cântăreţei au început să se teamă că Amy Winehouse a reuşit să îşi învingă dependenţa de droguri înlocuind-o cu un consum excesiv de alcool.

În plus, admiratorii cântăreţei se tem că aceasta nu va putea să cânte peste 10 zile, când se va întoarce în Marea Britanie, unde urmează să concerteze la Shepherd's Bush Empire din Londra, pe 31 mai, într-un show organizat în onoarea celei de-a 50-a aniversări a casei de discuri Island Records.

Amy Winehouse se luptă cu dependenţa de droguri încă de când a devenit celebră, în 2007, graţie albumului "Back to Black", bine primit de public şi lăudat de critici. Faimoasa cântăreaţă a câştigat cinci premii Grammy în 2008.

În ultimii doi ani însă, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile, în august, septembrie şi noiembrie 2007 şi la începutul anului 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici