Amy Winehouse suferă de emfizem pulmonar

Cântăreaţa britanică de muzică soul Amy Winehouse suferă de emfizem pulmonar şi a fost avertizată de doctorii de la spitalul unde este internată de la începutul săptămânii trecute că va muri dacă va continua să fumeze droguri, conform declaraţiilor tatălui său.

233 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse suferă de emfizem pulmonar

Amy Winehouse suferă de emfizem pulmonar (Imagine: Mediafaf/AFP)

Mitch Winehouse a declarat, într-un interviu acordat duminică publicaţiei Sunday Mirror, citat de Reuters, că boala incurabilă de care suferă fiica sa a fost diagnosticată în timpul testelor efectuate săptămâna trecută în spitalul londonez în care este internată Winehouse.

"Doctorii i-au spus că dacă se întoarce la fumat droguri nu numai că îi va fi distrusă vocea, dar va muri", a precizat tatăl cântăreţei. "Doctorii au mai spus că dacă ar fi continuat aşa ar fi putu rămâne invalidă - nu ar mai fi putut respira", a subliniat Mitch Winehouse.

"Are emfizem pulmonar. Este în fază incipientă, dar dacă ar mai fi trecut o lună, ei (doctorii - n.red.) au realizat o imagine foarte vie a ei stând ca o persoană în vârstă, cu o mască pe faţă, chinuindu-se să respire", a adăucat Winehouse.

"Din cauza consumului de cocaină şi de ţigări, plămânii ei sunt ciuruiţi. Există nodule în jurul pieptului şi pete negre. Are o capacitate de funcţionare a plămânilor de 70%", a mai spus acesta în interviu.

"Dacă nu se mai apucă de droguri, atunci îşi poate conduce viaţa magnifică. Ne rugăm ca acesta să fie lucru pe care Amy şi-l doreşte. Pare hotărâtă", a mai precizat tatăl lui Amy Winehouse.

De asemenea, acesta a precizat că nu există raţiuni medicale pentru care Amy Winehouse să nu poată cântă în cadrul festivalului Glastonbury, care va avea loc weekend-ul viitor.

Mitch Winehouse a mai spus că munca o ajută pe Amy să stea departe de droguri: "Dacă nu ar fi avut show-urile recente de la Moscova şi din Portugalia, ar fi putut fi moartă până acum. Se abţine şi îşi reduce consumul de droguri când trebuie să cânte".

Amy Winehouse a fost spitalizată la începutul săptămânii trecute, la Londra, după ce i s-a făcut rău pe când se afla în locuinţa sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici