Amy Winehouse va avea propria statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds

O statuie din ceară a lui Amy Winehouse, care va beneficia de tatuaje şi o reproducere a coafurii impresionante a cântăreţei de muzică soul, va fi expusă în muzeul Madame Tussauds din Londra, a anunţat, luni, directorul instituţiei.

113 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse va avea propria statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds

Amy Winehouse va avea propria statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds (Imagine: Mediafax Foto)

Amy Winehouse a fost spitalizată în urmă cu două săptămâni, la Londra, după ce i s-a făcut rău pe când se afla în locuinţa sa. Ulterior, artista a fost diagnosticată cu emfizem pulmonar în stadiu incipient, plămânii săi suferind din cauza abuzului de droguri şi tutun.

Cântăreaţa britanică a fost externată din clinica londoneză, vineri aceasta susţinând un concert la Londra, în Hyde Park, cu ocazia celei de-a 90-a aniversări a lui Nelson Mandela. Totodată, în weekend, Winehouse a participat la Festivalul de la Glastonbury.

"Este un simbol veritabil al scenei muzicale britanice actuale, a primit numeroase premii şi este un star internaţional foarte solicitat de către vizitatorii noştri", a precizat Edward Fuller, directorul muzeului Madame Tussauds, care s-a declarat "foarte încântat de crearea unei statui a lui Amy".

Statuia lui Amy Winehouse va fi expusă alături de replici din ceară ale altor simboluri din domeniu, precum Jimi Hendrix, Beatles, Beyonce sau Justin Timberlake, într-o nouă secţiune a muzeului, dedicată muzicii, care va fi inaugurată la sfârşitul lunii iulie.

Winehouse, în vârstă de 24 de ani, a câştigat cele mai importante cinci distincţii la ediţia din 2008 a premiilor Grammy, pentru cea mai bună înregistrare şi cel mai bun cântec - "Rehab" -, revelaţia anului, cea mai bună artistă pop solo şi cel mai bun album pop - "Back to Black", cu care a devenit celebră la nivel internaţional. De asemenea, cântăreaţa a primit trei premii Ivor Novello, care recompensează excelenţa în compoziţia muzicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici