Amy Winehouse, vizată de terorişti (Video)

Cântăreaţa Amy Winehouse şi producătorul muzical Mark Ronson ar putea fi ţinta unor atacuri, după ce mai multe grupări teroriste au alcătuit, în urma izbucnirii războiului din Gaza, o listă cu celebrităţi de origine evreiască pe care se pot răzbuna, potrivit popeater.com.

30 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, vizată de terorişti (Video)

Amy Winehouse, vizată de terorişti

Potrivit nme.com, un comentariu de pe forumul site-ului Ummah.com îi îndeamnă pe vizitatorii aceastei pagini web să "alcătuiască o listă a evreilor celebri pe care să-i aibă în vedere". Glen Jenvey, un expert britanic în politicile antiteroriste, consideră că această ameninţare trebuie să fie luată în serios.

El a declarat pentru cotidianul britanic The Sun că "site-ul Ummah.com a fost folosit în trecut de extremişti. "Aceste liste trebuie să fie luate în considerare. Ne aşteptăm la campanii de intimidare ce vor fi conduse de 20 - 30 de răufăcători".

The Community Security Trust, o organizaţie care le oferă evreilor britanici sfaturi în ceea ce priveşte măsurile de siguranţă pe care trebuie să le ia, a declarat: "Le sfătuim pe persoanele de origine evreiască să ia în serios aceste ameninţări potenţiale".

Pe aceeaşi listă mai apar miliardarul Sir Alan Sugar, care este, totodată, gazda emisiunii "The Apprentice" în Marea Britanie, secretarul ministerului britanic de externe, David Miliband, şi avocatul care a asistat-o pe prinţesa Diana în procesul de divorţ al acesteia, Anthony Julius.

Winehouse se luptă cu dependenţa de droguri de când a devenit celebră, în 2007, graţie albumului "Back to Black", bine primit de public şi lăudat de critici.

În ultimii doi ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat deja câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile: în august, septembrie şi noiembrie 2007 şi la începutul acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici