Ana Wagner - Focus Designer la Târgul de bijuterie contemporană Autor 7

Ana Wagner este Focus Designer la cea de-a VII-a ediţie a Târgului de bijuterie contemporană Autor, care se va desfăşura la Sala Dalles din Bucureşti, pe 12 şi 13 mai, informează un comunicat al organizatorilor.

387 afișări
Imaginea articolului Ana Wagner - Focus Designer la Târgul de bijuterie contemporană Autor 7

Ana Wagner - Focus Designer la Târgul de bijuterie contemporană Autor 7

La Târgul Autor, Ana Wagner va lansa o nouă colecţie spectaculoasă de bijuterii - "Grădina cu giuvaiere" - şi va face vizitatorilor o demonstraţie live de artă a picturii manuale pe porţelan. Prin colecţia de bijuterii "Grădina cu giuvaiere" artista doreşte o apropiere mai intimă a creaţiilor casei Wagner de public, printr-o formulă a eleganţei. La târg, Ana Wagner prezintă poveşti spuse pe porţelan cu grădini paradisiace şi peisaje fantastice, armonizate ca ritm şi proporţii cu monturile fine de argint sau aur şi cu cromatica rafinată a pietrelor. Piesele din noua colecţie "Grădina cu giuvaiere" sunt mici comori de artă lucrate manual, cu pasiune, în atelierul de creaţie Wagner, ce pot fi transmise din generaţie în generaţie.

Ana Wagner este creatoarea mărcii "Wagner - arte frumoase şi poveşti" şi coproprietara manufacturii şi magazinului Wagner din Bucureşti. Conduce o echipă de cinci artişti, absolvenţi de arte frumoase. Este absolventă a Academiei de Arte Plastice din Bucureşti şi a urmat cursuri de specializare în domeniul gravurii şi al picturii pe porţelan în Budapesta şi Barcelona, respectiv în Paris. A studiat în detaliu tehnica picturii pe porţelan peste glazură la manufacturile de porţelan de la Sevres şi Limoges, prin vizite repetate în muzeele şi atelierele de creaţie ale acestor faimoşi producători de porţelan. Ana Wagner a avut expoziţii personale şi de grup atât în România, cât şi în oraşe ale Europei.

Focus Designer este o secţiune specială la Târgul de bijuterie contemporană Autor, în care un designer cunoscut este invitat să aibă o prezentare într-un format extins comparativ cu cel normal.

La ediţia a şasea, care s-a desfăşurat în luna noiembrie a anului trecut, Focus Designer a fost Carla Szabo. Ea a expus atunci colecţia realizată pentru Berlin Fashion Week şi prezentată împreună cu Irina Schrotter.

Ediţia a VII-a a celui mai mare târg de bijuterie contemporană din România se va desfăşura pe 12 şi 13 mai, la Sala Dalles din Bucureşti. Evenimentul, organizat de Autor Bijuterie Contemporană, va fi deschis publicului între orele 11.00 şi 20.00 şi va aduce în premieră cele mai noi colecţii de bijuterii realizate de cei mai creativi designeri români.

Preţul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

La Târgul Autor din această primăvară sunt aşteptaţi peste 3.000 de vizitatori, care vor face cunoştinţă cu noile tendinţe în bijuteria contemporană. La Târgul Autor vor expune: Adina Marin (Biophilia), Alexandru Lupu, Alis Lalu, Andra Lupu, Andreia Gabriela Popescu, Alina Băncilă, Alina Carp, Cornelia Brustureanu, Carla Szabo, Daciana Dax, Dana Tudor, Iuliana Asoltanei, Ina Moisi, Maria Filipescu, Mihaela Zvîncă, Noha Nicolescu, Oana Manta, Odette Lupu, Gabi Urda, Raluca Buzura dar şi brandurile: atelier44, BuyHand, Expression - Contemporary Jewelry, Prochaine, ADC bijuterii arhitecturale, Statement Jewelry, Lady Magpie, LivingenBermudas, Lorina Bijoux, Modamania, Mika by Oana Ţigănuş, Ligia's Accesorize, The Awesome Project.

Târgul Autor este un eveniment bianual, cu o ediţie de primăvară şi una de toamnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici