Anastacia concertează la Bucureşti

Cântăreaţa americană Anastacia va susţine un concert la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 1 septembrie, informează organizatorii evenimentului, Media Services Events.

94 afișări
Imaginea articolului Anastacia concertează la Bucureşti

Cântăreaţa americană Anastacia concertează la Bucureşti, pe 1 septembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Biletele se vor pune în vânzare în reţeaua magazinelor Diverta, la Magazinul Muzica, la casa de bilete a Sălii Palatului, precum şi online, pe bilete.ro, blt.ro şi ticketpoint.ro.

Starul pop-rock Anastacia, cunoscută pentru piese precum "I'm Outta Love", "Paid My Dues" şi "Sick and Tired", a inclus România în turneul său european de promovare a celui mai recent album, "Heavy Rotation", care mai include show-uri la Moscova, Madrid, Valencia, Taormina, Londra, Amsterdam etc.

Anastacia Lyn Newkirk s-a născut în Chicago, în septembrie 1968, dar s-a mutat la New York în adolescenţă, împreună cu mama, sora şi fratele său, imediat după divorţul părinţilor. Fiind diagnosticată cu boala Crohn, Anastacia nu a renunţat la visul său de a deveni dansatoare, având apariţii frecvente în emisiunea Club MTV şi dansând în videoclipurile Salt-n-Pepa. Prezentându-şi vocea guturală, inconfundabilă, în cadrul MTV Talent Show, în 1999, ea a semnat un contract cu casa de discuri Epic, un an mai târziu debutând cu albumul "Not That Kind". Primul extras pe single, "I’m Outta Love", o propulsează pe Anastacia în rândul starurilor în Europa, Asia şi Australia, următorul său album, "Freak Of Nature", livrând acelaşi mix de beat-uri dance şi pop extraordinare.

În 2003, totul se schimbă pentru artistă. Descoperirea unui nodul la sân i-a dat viaţa peste cap, fiind diagnosticată cu cancer. Povestea a apărut imediat în presă, chiar înainte ca artista să aibă timp să-şi anunţe prietenii. Din fericire, Anastacia a răspuns bine la chimioterapie, astfel încât, în iunie 2003, artista a aflat că a câştigat lupta împotriva cancerului. Având această experienţă, Anastacia a continuat să susţină campanii sociale în care să explice beneficiile evidente pe care le poate avea o diagnosticare timpurie a cancerului şi a strâns sume considerabile de bani pentru a susţine lupta împotriva acestei maladii.

În 2004, ea a lansat un nou album, pe care a abordat un sound rock.

În aprilie 2008, a lansat albumul "Heavy Rotation", sub labelul Mercury, al Universal Music. Pentru acest material, Anastacia a colaborat cu nume celebre din industria muzicală: Rodney Jerkins (câştigător al premiului Grammy), Guy Chambers (a colaborat cu Robbie Williams), Ne-Yo, Lester Mender (a colaborat cu Shakira, Nelly Furtado, Dido), JR Rotem (Rihanna, Lil Kim, Leona Lewis) şi The Heavyweights (Missy Elliot, PussyCat Dolls).

I'm Outta Love

Sick and Tired

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici