Anda Adam a filmat primul său clip de imagine - VIDEO

Anda Adam a filmat primul său videoclip de imagine din carieră, pentru piesa "My Love On You", în regia lui Iulian Moga, informează casa de discuri MediaPro Music.

72 afișări
Imaginea articolului Anda Adam a filmat primul său clip de imagine - VIDEO

Anda Adam a filmat primul său clip de imagine (Imagine:Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Ţinutele extravagante şi coregrafii senzuale sunt doar câteva dintre elemente esenţiale ale clipului.

Lansat chiar în perioada sărbătorilor de iarnă, single-ul "My Love On You" se bucură în prezent şi de un videoclip, care o prezintă pe Anda Adam într-o ipostază nouă.

"Mi-a plăcut foarte tare scenariul propus de Iulian, mai ales că nu mai făcusem până acum un clip de imagine 100%. Sunt sigură că acest clip va ieşi perfect, aşa cum mi-l imaginez, şi că va susţine foarte bine piesa «My Love On You»", a declarat Anda Adam.

Noul single este compus de Mihai Ristea, unul dintre membrii trupei Montuga, şi este piesa ce marchează reinventarea Andei Adam, transformare ce subliniază încă o dată versatilitatea artistei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici