Anda Adam a înregistrat o piesă de Crăciun

Anda Adam face o nouă surpriză fanilor săi, ea înregistrând de curând o piesă de Crăciun, care poate fi ascultată online, informează casa de discuri MediaPro Music.

83 afișări
Imaginea articolului Anda Adam a înregistrat o piesă de Crăciun

Anda Adam a înregistrat o piesă de Crăciun (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Piesa se intitulează "Don't Save It All For Christmas Day" şi poate fi ascultată pe site-ul artistei, www.anda-adam.ro, pe www.mediapromusic.ro, precum şi pe platoforma online YouTube.

Şi pentru că este perioada perfectă pentru cadouri, Anda nu a uitat să facă o surpriză şi lui Mercy, căţeluşul său, căruia i-a cumpărat un costum de Moş Crăciun pe care patrupedul deja îl poartă cu mare plăcere.

În plus, artista este hotărâtă să îl surprindă şi pe iubitul său, Victor Slav. "Anul acesta m-am decis să fac eu salata de beof pentru masa de sărbători. Victor nu prea mă crede că o fac foarte bine, aşa că m-am hotărât să-i demonstrez", a povestit amuzată Anda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici