Anda Adam cântă în memoria lui Michael Jackson

Anda Adam va include în toate spectacolele pe care le va susţine un moment special - ea va interpreta piesa "Will You Be There" în memoria lui Michael Jackson.

126 afișări
Imaginea articolului Anda Adam cântă în memoria lui Michael Jackson

Anda Adam cântă în memoria lui Michael Jackson (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Pe lângă acest tribut adus "Regelui muzicii pop", Anda şi trupa sa de dansatori a pregătit şi o coregrafie care să întregească momentul, cântăreaţa şi echipa sa dorind să transmită astfel cât de mult l-au iubit pe Jackson, informează casa de discuri MediaPro Music.

"Pentru mine, Michael a însemnat enorm. A fost ca un membru al familiei mele şi, în mare măsură, datorită lui am început să cânt", a declarat Anda Adam.

"Am şi o filmare cu mine de la 14 ani, în care sunt îmbrăcată exact ca el şi dansez întocmai ca Michael. Îmi pregăteam serbarea şcolară şi am rugat-o pe mama să-mi ia paiete lunguieţe aurii şi să-mi facă epoleţi ca ai lui. Ca să nu mai spun că toată camera mea era plină numai cu postere cu el", a mai spus ea.

În semn de preţuire pentru Michael Jackson, Anda a mers duminică pe stadionul Iolanda Balaş, pentru a-i aduce un omagiu, alături de miile de fani veniţi pentru a viziona concertul susţinut de artist pe stadionul Lia Manoliu, în 1992.

"Păcat că oamenii nu ştiu să protejeze şi să iubească asemenea valori care au fost trimise de Dumnezeu pe pământ. Altul ca el nu se va mai naşte, sunt sigură de asta", a declarat artista.

În ceea ce priveşte cariera sa muzicală, Anda Adam pregăteşte un nou single de pe albumul "Queen Of Hearts", piesă ce va fi lansată în toamna acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici