Anda Adam şi Montuga cântă live pe Apropo.ro

Utilizatorii site-ului Apropo.ro pot urmări marţi, de la ora 18.00, transmisiunea live în care Anda Adam interpretează alături de băieţii de la Montuga piesa "Why, Why, Why".

59 afișări
Imaginea articolului Anda Adam şi Montuga cântă live pe Apropo.ro

Anda Adam şi Montuga cântă live pe Apropo.ro (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Apropo.ro a provocat userii să participe la primul featuring în care fanii au decis vedeta feminină care va cânta live alături de trupa Montuga. Userii au avut posibilitatea să aleagă între şase vedete feminine: Anda Adam, Roxana (ex-Heaven), Ana Lesko, Corina, Lavinia (ex-Spicy) şi Andreea Antonescu.

Cei cinci câştigători vor fi invitaţi chiar în studioul din care se va face transmisiunea live. Ei vor putea interacţiona cu artiştii şi organizatorii şi vor primi câte un album al trupei Montuga, care cuprinde piesele "Sofia" şi "Why, Why, Why".

Vedetele le vor oferi userilor un spectacol live inedit. Evenimentul susţinut de Anda Adam şi trupa Montuga face parte din seria concertelor live de pe apropo.ro la care au participat artişti precum: Holograf, Direcţia 5, Marius Nedelcu/ Alexandra & Alec şi Krypton.

Portal cu tradiţie pe internetul românesc, www.apropo.ro pune la dispoziţia internauţilor o selecţie completă de ştiri, entertainment şi concursuri interactive, videochat-uri cu vedete din lumea muzicală şi mondenă şi transmisiuni live de la evenimente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici