André Rieu le urează românilor, în limba română, "Paşte fericit! " şi să se bucure de acest moment - VIDEO

Violonistul André Rieu, care va susţine mai multe concerte în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în luna iunie, le urează românilor, în limba lor, "Paşte fericit!" şi să se bucure de acest moment special al anului, alături de familiile şi prietenii lor.

226 afișări
Imaginea articolului André Rieu le urează românilor, în limba română, "Paşte fericit! " şi să se bucure de acest moment - VIDEO

André Rieu le urează românilor, în limba română, "Paşte fericit! " şi să se bucure de acest moment (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

André Rieu a pregătit un mesaj special de Paşte în limba română pentru fanii săi din România. Acesta poate fi urmărit pe contul de pe platforma online YouTube al lui André Rieu.

"Dragi prieteni din toată România, vă urez tuturor un Paşte fericit! Bucuraţi-vă de acest moment special al anului cu familiile şi prietenii. Aştept cu nerăbdare să vă întâlnesc în curând. Şi toate cele bune din Maastricht", spune André Rieu în mesajul transmis românilor.

Violonistul André Rieu va susţine mai multe concerte în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 5, 6, 7, 11, 12, 13 şi 14 iunie.

Bilete pentru concertele din iunie susţinute de André Rieu în Piaţa Constituţiei din Bucureşti sunt încă disponibile prin reţeaua Eventim.

Născut la Maastricht, în Olanda, André Rieu este unul dintre cel mai bine vânduţi muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel internaţional cu spectacolele sale pline extravaganţă şi de emoţie. Deţinătorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume.

În fiecare an, André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul şi numeroşi solişti internaţionali susţin 100 de concerte în întreaga lume, cu peste un million de spectatori. Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard's Top 10 în fiecare an, începând din 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici