Andra împlineşte astăzi 25 de ani

Andra sărbătoreşte marţi împlinirea a 25 de ani şi îşi doreşte de ziua sa ca muzica ei să ajungă la sufletul oamenilor, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

859 afișări
Imaginea articolului Andra împlineşte astăzi 25 de ani

Andra împlineşte astăzi 25 de ani (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Andra, care se află în vacanţă cu soţul ei, Cătălin Măruţă, în Marbella (Spania), a declarat: "Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de ziua mea este să văd că fanii mei sunt alături de mine şi să aud gândurile lor bune. Este o zi de naştere specială pentru mine, pentru că este prima în care sunt mamă şi îmi imaginez deja cum va fi în anii următori, când David îmi va spune «La mulţi ani, mami!». Până mai creşte el, mă răsfaţă de ziua mea doar Cătălin, căruia i-a plăcut să-mi facă surprize şi cadouri de când ne-am cunoscut. Sunt cu adevărat norocoasă".

"Toată lumea mă întreabă ce îmi doresc de ziua mea. Răspunsul este, pe lângă sănătatea şi liniştea celor dragi, ca muzica mea să ajungă la sufletul oamenilor. Spun asta mai ales pentru că abia am lansat noul meu single, «Telephone», şi sunt extrem de fericită când aud că cineva îl cere la radio", a mai declarat Andra.

Vineri, Andra a lansat videoclipul piesei "Telephone", regizat de Liviu Neagoe, de la MediaPro Magic Factory. Ţinutele pentru videoclip au fost create de Dana Budeanu.

Anul acesta, Andra împlineşte zece ani de carieră. De lungul lor, ea a primit numeroase premii, printre care trei la gala "10 pentru România" pentru cea mai bună voce feminină şi premii pentru interpretare la Festivalul "Cerbul de Aur" şi la Festivalul de la Mamaia.

În zece ani, ea a lansat zece albume: trei de muzică populară, unul de colinde şi şase de muzică uşoară. Artista a colaborat cu artişti de top, iar printre cele mai de succes duete se numără cele cu Ştefan Bănică, Direcţia 5, Holograf, Marcel Pavel şi Provincialii.

Pentru a sărbători primii zece ani de carieră, Andra a spus că se gândeşte să organizeze un concert grandios, la care să participe şi prietenii şi colaboratorii săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici