Andra: Nu vă străduiţi prea mult să fiţi perfecte, riscaţi să obţineti contrariul

Andra le dă sfaturi utile femeilor aflate în căutarea perfecţiunii: "Dacă încerci să fii perfectă, efortul ăsta permanent va avea efectul total opus. Vei deveni artificială şi inhibată şi, în ultima instanţă, caraghioasă”, a declarat Andra pentru www.perfecte.ro.

189 afișări
Imaginea articolului Andra: Nu vă străduiţi prea mult să fiţi perfecte, riscaţi să obţineti contrariul

Andra: Nu vă străduiţi prea mult să fiţi perfecte, riscaţi să obţineti contrariul (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Nu aş schimba absolut nimic la mine ", spune Andra, care crede că "ar fi plictisitor ca femeile să fie perfecte.

Andra spune că l-a cucerit pe soţul său, Cătălin Măruţă, prin naturaleţe. "Nu ştiu dacă formăm cuplul perfect. Dacă a fi cuplu perfect înseamnă că suntem perfecţi unul pentru altul, atunci da. În ochii celorlalţi însă, n-aş garanta asta", a mai declarat Andra pentru www.perefecte.ro.

Andra declara în octombrie 2009 că ea şi soţul său, Cătălin Măruţă, îşi doresc foarte mult un copil.

"Amândoi iubim copiii foarte mult şi ne dorim cât mai repede unul sau doi", a declarat Andra, precizând că atunci când se va întâmpla va anunţa acest lucru, pentru că este un motiv de bucurie. Ea a mai subliniat că nu este de acord cu ideea că un copil îţi influenţează negativ cariera, din contră, Andra consideră că o viaţă de familie care te împlineşte se reflectă pozitiv şi în latura profesională şi se simte pregătită să fie mămică", a spus Andra.

Andra şi Cătălin Măruţă s-au căsătorit religios, în luna august 2008

Andra şi Cătălin Măruţă s-au căsătorit religios, în luna august 2008, la Biserica "Sfinţii Constantin şi Elena" din Târgu-Jiu, oraşul natal al mirelui, în prezenţa a aproximativ patru sute de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici