Andra, profesoară de muzică (Video)

Cântăreaţa Andra, prezentatoarea emisiunii "O-la-la", difuzată de Pro TV în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, şi-a luat licenţa în pedagogie muzicală, cu nota 9,30, informează postul de televiziune.

111 afișări
Imaginea articolului Andra, profesoară de muzică (Video)

Andra, profesoară de muzică (Imagine: Mediafax Foto)

"Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica şi laturii pedagogice. Ştiu că acest moment va veni şi mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică", a declarat Andra.

Despre examenul de licenţă, pe care l-a susţinut la Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universităţii "Spiru Haret", Andra povesteşte că a avut emoţii. "Pentru examenul de licenţă trebuie să te pregăteşti chiar de când ai început o facultate, dacă ţi-e limpede unde vrei să ajungi. Eu m-am documentat şi-n anii trecuţi, dar anul cel mai dificil a fost cel trecut, când, pe măsură ce se apropia data examenului, aveam senzaţia că nu voi parcurge niciodată toată bibliografia. Am avut emoţii până să înceapă examenul. Dar, treptat, m-am liniştit şi mi-am recăpătat încrederea în mine", a mai spus ea.

Probele pe care le-a avut de susţinut studenta Andra nu au fost puţine şi nici uşoare. "Una dintre probele la examen a constat în trei seturi de teste-grilă: Teoria muzicii, Folclor muzical şi Istoria muzicii, fiecare cu câte 50 de întrebări", povesteşte Andra. Dacă la această probă gazda emisiunii "O-la-la" a obţinut nota 8,60, la cea de-a doua, artista a avut punctaj maxim - nota 10. "Cea de-a doua probă a constat într-o temă muzicală, mai precis un solfegiu de analizat, probă la care am luat nota 10. Şi, cu media generala 9,30, consider că m-am descurcat onorabil. Sunt foarte fericită! Este capătul unui drum care n-a fost deloc uşor, dar cu atât mai mult mă bucur că am reuşit să-mi respect acest proiect", mărturiseşte Andra.

La aflarea veştii că este licenţiată în pedagogie muzicală, doamna Măruţă recunoaşte că a fost atât de bucuroasă încât i-au dat lacrimile. Iar acum, abia aşteaptă să se reunească marea sa familie, pentru a sărbători evenimentul cum se cuvine: "Ştii cum e... Mai întâi, îţi doreşti să iei examenul. După ce ai dat probele, speri să iei o notă cât mai mare. Sigur că bucuria a fost maximă! Mi-au dat lacrimile de fericire. Cu familia mea cea mare voi sărbători ceva mai târziu, când ne vom întâlni toţi. În seara respectivă, când am aflat rezultatul, am preferat să fiu doar cu Cătălin, la noi acasă".

Andra - Dragostea rămâne

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici