Andra şi-a împrumutat vocea pentru serialul "Poveşti de la Fermă", difuzat la televiziunea Boomerang

Andra şi-a împrumutat vocea pentru serialul "Poveşti de la Fermă", care este difuzat la televiziunea Boomerang, în premieră, începând din 31 mai, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

979 afișări
Imaginea articolului Andra şi-a împrumutat vocea pentru serialul "Poveşti de la Fermă", difuzat la televiziunea Boomerang

Andra (Imagine: Catalin Cadan/Mediafax Foto)

Cântăreaţă Andra interpretează melodia de generic a serialului "Poveşti de la fermă", o nouă producţie a televiziunii Boomerang.

Noua producţie îşi propune să le arate tinerilor telespectatori cum se defăşoară viaţa de zi cu zi a unei familii germane într-o curte ţărănească, la fermă. Cele şase episoade ale serialului "Poveşti de la fermă" au câte 15 minute fiecare şi pot fi urmărite în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 11.00, la Boomerang.

Protagoniştii serialului sunt cei patru copii ai familiei Taffertshofer, Hannes, Stefan, Andrea şi Nicola, care trăiesc împreună cu părinţii lor într-o fermă veche de peste 500 de ani, din Tirol, la poalele pitoreşti ale Alpilor, în localitatea bavareză Uffing. Cei patru copii, cu vârsta cuprinsă între 8 şi 15 ani, îl iniţiază pe spectator în viaţa cu zi cu zi de la fermă: la unison cu natura, ei experimentează noi aventuri, departe de aglomeraţia oraşului, de locurile de joacă îngrădite şi de programele foarte riguroase.

Tinerii Taffertshofer se descurcă de minune la toate activităţile de zi cu zi de la fermă: de la hrănirea viţeluşilor cu lapte la curăţarea ţarcurilor cu iepuri şi chiar tunsul oilor, cei patru fraţi ajută la toate treburile.

"Eram copil când am debutat şi îmi aduc aminte cu nostalgie de fericirea în stare pură, pe care numai copiii o pot cunoaşte. Mi-am dorit de când mă ştiu să fiu o mămică tânără şi am reuşit. Am iubit copiii dintotdeauna şi, de aceea, sunt mai mult decât entuziasmată că am fost invitată să cânt eu melodia genericului de deschidere al noului serial care va începe curând la Boomerang, 'Poveşti de la fermă'. Cânt pentru copiii care se vor aduna în faţa televizorului, cu ochişorii mari, iar asta mă emoţionează foarte tare!", a declarat Andra.

Cântăreaţa a menţionat că "serialul e pentru toţi copiii", precizând că ea îl va vedea împreună cu băieţelul său, David. "(...) David adoră să mă vadă la TV, iar acum va trăi o experienţă
nouă, îmi va auzi vocea la începutul serialului «Poveşti de la fermă», care pot să jur că va fi unul dintre programele lui preferate - pe de o parte pentru că e o producţie minunată, iar pe de altă parte pentru că mami este, printr-un miracol, şi acolo, în poveste, şi acasă, lângă el", a mai spus Andra.

Potrivit comunicatului, formatul educaţional şi de divertisment "Poveşti de la fermă", de la Boomerang, a fost conceput de compania Turner Broadcasting System Germania.

Boomerang difuzează desene animate precum serialele clasice "Scooby-Doo", "Tom şi Jerry", "Looney Tunes" şi "Familia Flintstone".

Boomerang face parte din Turner Broadcasting System Europe, care operează în România şi televiziunile Cartoon Network, CNN şi TCM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici