Andreea Bălan: Andreea Antonescu a făcut şi face parte din viaţa mea

Andreea Bălan le-a povestit, joi dimineaţă, celor doi prezentatori a emisiunii "Semen şi Ivan" de la Pro FM, despre cel mai nou scandal din presă în care este implicată, informează postul de radio.

742 afișări
Imaginea articolului Andreea Bălan: Andreea Antonescu a făcut şi face parte din viaţa mea

Andreea Bălan: Andreea Antonescu a făcut şi face parte din viaţa mea (Imagine: Mediafax Foto)

"Sincer, nici nu ştiu bine ce s-a întâmplat şi sunt bulversată. Într-o dimineaţă, am fost sunată şi rugată să cânt alături de Andreea Antonescu, iar eu am refuzat deoarece promovez o nouă imagine şi nu am cum să mă asociez cu fosta mea colegă de trupă. Nu am făcut nimic greşit!", a declarat cântăreaţa prezentatorilor Nono Semen şi Cătălin Ivan.

Totuşi, ea a ţinut să precizeze că nu are nimic personal cu fosta colegă de trupă. "Mă mândresc că am făcut parte din Andre şi nu-mi voi nega niciodată trecutul. Andreea a făcut şi face parte din viaţa mea", a mărturisit Andreea Bălan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici