Andreea Bănică: Mă văd cântând până la 60 ani

Noul număr al revistei InStyle o prezintă pe Andreea Bănică sexy şi electrizantă într-un pictorial în care cântăreaţa arată că este mai în formă ca niciodată, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

289 afișări
Imaginea articolului Andreea Bănică: Mă văd cântând până la 60 ani

Andreea Bănică: Mă văd cântând până la 60 ani

În interviul ce însoţeşte pictorialul, Andreea Bănică spune că îşi doreşte să cânte şi atunci când va avea 60 de ani.

"Iubesc muzica şi oamenii. Îmi doresc să-i fac fericiţi prin melodiile mele şi prin prezenţa mea la anumite evenimente, fie ele publice sau private. Îmi place să-i văd distrându-se, fericiţi şi bucuroşi că m-au chemat şi să plec cu sufletul împăcat, să mă asigur că mă vor chema şi a doua oară! Dacă ceva nu-mi iese bine, sufăr şi mă consum foarte mult. Aceste situaţii sunt puţine. Sunt cel mai mare critic al meu. Mă văd cântând până la 60 ani. Nu pot trăi fără a fi pe scenă, fără muzică, fără a fi aproape de oamenii pe care îi iubesc!", spune Andreea Bănică.

Vorbind despre cariera ei, Andreea îşi aduce aminte cu plăcere despre momentele când a început să cânte: "Da, am început la 4 ani, cântând muzică populară şi am fost descoperită de regretatul Adrian Păunescu. Au fost şi sunt momente în care oboseala îmi ajunge la os, dar care trec doar prin câteva ore de somn şi linişte. Aşa îmi încarc bateriile. Am vrut să renunţ la muzică... iar cel mai mult m-am gândit la asta atunci când l-am pierdut pe tatăl meu".

Andreei Bănică nu îi este teamă de noua generaţie de cântăreţe: "Nu m-am temut niciodată pentru că au apărut cântăreţe noi pe piaţă; dimpotrivă, asta m-a ambiţionat şi mai mult să fiu mai bună. Pe mine concureţa nu mă doboară, ci mă ambiţionează".

Vorbind despre fetiţa ei şi despre viitorul acesteia, vedeta spune că, dacă are calităţi artistice, o va încuraja să devină artistă. "Pe Sofia, dacă are calităţi artistice, normal că o voi susţine, dar, dacă nu, atunci îşi va alege singură drumul pe care o să meargă. O voi susţine în tot ceea ce îşi va dori să facă, aşa cum şi eu, la rândul meu, am fost susţinută", spune Andreea Banică.

Ea vorbeşte în paginile InStyle şi despre colaborarea cu Laurenţiu Duţă şi despre planurile sale. "Colaborez cu Laurenţiu de mult timp, iar piesele pe care mi le-a compus au ajuns în sufletele fanilor mei. Suntem, însă, doar la al doilea featuring. Primul a fost «Dansez, dansez!». Pe acesta, «Shining Heart», l-am lansat acum câteva săptămâni şi a fost ideea mea să îl scoatem împreună! Mă bucur mult de colaborare, pentru că văd că are un impact bun la public. (...) Cât despre ce am acum în lucru - următoarele mele două single-uri şi albumul cu muzică pentru copii de care aţi auzit şi voi. Sper să-l finalizez până la jumătatea anului!", mai spune Andreea.

Mai multe informaţii despre Andreea Bănică pot fi aflate în noul număr al revistei InStyle şi pe www.facebook.com/InStyle.Ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici