Andreea Bănică mai vrea un copil: Sarcina a fost cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea

Cântăreaţa Andreea Bănica a declarat într-un interviu pentru noul număr al revistei Ce se întâmplă, doctore? că îşi doreşte un frate sau o surioară pentru Sofia, fiica ei, şi că perioada în care a fost însărcinată a fost minunată.

556 afișări
Imaginea articolului Andreea Bănică mai vrea un copil: Sarcina a fost cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea

Andreea Bănică mai vrea un copil: Sarcina a fost cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Sarcina a fost cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea. Mă simţeam ocrotită şi foarte sexy", a declarat Andreea Bănică.

La doi ani după naşterea Sofiei, cântăreaţa arată spectaculos şi este chiar mai slabă decât înainte de sarcină. Datorită concertelor, ea a reuşit să slăbească 17 kilograme. În prezent, ea mănâncă în funcţie de indicele glicemic al alimentelor, iar meniul ei arată astfel: "Dimineaţa - două ouă fierte cu brânză de capră, la prânz - o felie de pâine integrală cu somon la grătar şi legume (dar fără cartofi), iar seara - grătar de vită cu salată verde pentru digestie".

Andreea povesteşte în Ce se întâmplă, doctore? că este răsfăţată de soţul ei, care găteşte şi care îi face surprize pregătindu-i micul dejun sau cina.

Întrebată despre relaţia cu Lucian, vedeta mărturiseşte cu emoţie: "Cred că suntem cel mai longeviv cuplu din showbiz. Ne iubim şi avem încredere unul în celălalt. În rest, gura lumii poate să zică ce vrea. Când soţul meu a fost acuzat de infidelitate, nu am crezut nicio boabă, chiar m-am amuzat. La un an după, am primit un mesaj în care «presupusa» şi-a cerut scuze public, pe Facebook, pentru ce a făcut. Ne-a spus că a fost plătită să facă asta".

Andreea îşi aminteşte cu drag de momentul în care s-a îndrăgostit de Lucian: "L-am cunoscut în liceu şi m-am îndrăgostit rău! Îmi plăcea faptul că avea mereu pantofi de sport albi şi foarte curaţi, părul creţ şi lipici la fete. Era frumosul după care alergau toate fetele!".

Ca în orice cuplu, cei doi au şi momente în care se ceartă: "Mi-ar fi greu fără el, pentru că nu aş mai avea cu cine să mă cert. Certurile noastre sunt din cauza meseriei - ne contrazicem mereu".

Iar despre relaţia cu fiica ei, Andreea Bănică spune că adoră fiecare clipă pe care o petrec împreună: "Sofia este o minunăţie, o fetiţă foarte deşteaptă, seamănă cu tatăl ei. Vorbeşte, numără, dansează şi este tare cuminte şi înţelegătoare când plec de acasă la concerte".

În finalul interviului acordat revistei Ce se întâmplă, doctore?, Andreea mărturiseşte că trece prin cea mai fericită perioadă din viaţa ei. Are o familie, tocmai şi-a lansat un nou videoclip şi arată spectaculos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici