Andreea Esca, operată la picior în urma accidentului de schi

Andreea Esca, prezentatoarea Ştirilor Pro TV de la ora 19.00, a suferit o operaţie la piciorul drept, fracturat, sâmbătă, în urma unui accident petrecut la schi, informează Pro TV.

1097 afișări
Imaginea articolului Andreea Esca, operată la picior în urma accidentului de schi

Andreea Esca, operată la picior în urma accidentului de schi

Sâmbătă, la ora 20.00, Andreea Esca a ieşit din operaţie şi urmează să mai rămână o perioadă în spital, sub supravegherea medicilor. În perioada imediat următoare, Andreea va începe şi un program de recuperare.

Andreea Esca spune că se simte bine şi doreşte să le mulţumească tuturor celor care au fost alături de ea în această perioadă. "Mulţumesc foarte mult tuturor celor care au fost alături de mine
şi mi-au trimis mesaje de încurajare în aceste zile. De asemenea, vreau să mulţumesc în mod special salvamontiştilor din Poiana Braşov, întregii echipe medicale de la Spitalul din Braşov, doctorului Claudiu Butum, echipelor de salvare de la 112, doamnei Copos şi prietenilor ei, care s-au ocupat de absolut tot ce am avut nevoie, în prima fază. Apoi, vreau să le mulţumesc şi colegilor mei de la Pro TV, care au fost non stop alături de mine şi m-au ajutat să pot ajunge rapid la clinica din Viena, ca să beneficiez de această operaţie recomandată din ţară. Sper ca lucrurile să meargă bine şi să ne revedem în curând, la ora 19.00!", spune Andreea Esca.

Andreea Esca, prezentatoarea Ştirilor Pro TV de la ora 19.00, a suferit sâmbătă, 30 ianuarie, o fractură la un picior. Aflată împreună cu familia la schi, Andreea Esca a fost accidentată pe pârtie de un tânăr care se dădea cu snowboard-ul.

În timp ce Andreea se afla în schi-lift, tânărul a coborât cu snowboard-ul şi nu a mai putut s-o evite pe prezentatoarea Ştirilor Pro TV, provocându-i o fractură la un picior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici