Andreea Ibacka şi Cabral, la premiera de gală "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I"

Andreea Ibacka şi Cabral s-au numărat printre vedetele care au venit, vineri seară, la CinemaPro din Capitală, la premiera de gală a filmului "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", pentru a vedea mult aşteptata nuntă dintre vampirul Edward şi iubita lui muritoare, Bella, cei doi eroi ai francizei.

1034 afișări
Imaginea articolului Andreea Ibacka şi Cabral, la premiera de gală "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I"

Andreea Ibacka şi Cabral, la premiera de gală "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I" (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Dacă în Los Angeles, fanii cuplului Edward-Bella şi-au instalat corturile în faţa cinematografului unde urma să aibă loc premiera mondială a filmului, cu trei zile înaintea evenimentului, la Bucureşti câteva zeci de fani cumpărau bilete cu câteva minute înainte de începerea primei proiecţii oficiale în România a "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I".

Şi, deoarece filmul prezintă nunta dintre vampirul Edward şi muritoarea Bella, cinematograful bucureştean a fost aranjat în conformitate cu evenimentul: intrarea CinemaPro a fost decorată cu o ghirlandă din voal şi flori albe, iar cei care au deschis seria de ceremonii au fost doi tineri îmbrăcaţi în miri, sosiile eroilor din film. Aceştia au fost primii care au intrat în cinematograf, pe covorul roşu, în aplauzele publicului.

Printre vedetele care au venit la premieră s-au mai numărat Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru, prezentatorii emisiunii "Poveştiri adevărate" de la televiziunea Acasă, actriţa Majda, membrii LaLa Band - Dorian Popa, Rafael Tudor, Alina Eremia, Alexia Talavutis şi Sore Mihalache, Nono Semen de la Pro FM, dar şi Mihai Gruia de la trupa Akcent.

"Zori de Zi - Partea I", următorul episod al Sagăi Amurg, duce povestea de dragoste dintre Bella şi Edward pe un făgaş aproape normal. Vampirul şi iubita sa muritoare par să se bucure acum de o căsătorie liniştită, dar nu pentru mult timp. După controversata nuntă, Bella şi Edward pleacă în Rio de Janeiro pentru luna de miere. Bella rămâne însărcinată şi, cum legătura lor nu ar fi trebuit să dea naştere unui urmaş, venirea pe lume a creaturii hibride aproape că o ucide pe Bella. Singura ei şansă de supravieţuire este ca Edward să o transforme în vampir.

Primele trei lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, şi "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade - au obţinut împreună încasări de 1,8 miliarde de dolari.

Al patrulea film din franciză se intitulează "Saga Amurg: Zori de Zi/ Twilight: Breaking Dawn". Producătorii americani au decis să lanseze acest film în două părţi, iar "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I" a avut premiera oficială, în Statele Unite ale Americii, pe 14 noiembrie. Cea de-a doua parte va fi lansată în SUA pe 16 noiembrie 2012.

Filmul este adus pe marile ecrane româneşti de MediaPro Distribution.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici