Andreea Marin Bănică: Mi-a trecut prin cap să mă sinucid

Andreea Marin Bănică a declarat, într-un interviu pentru revista Tango, că s-a gândit să se sinucidă, la scurt timp după moartea mamei sale.

330 afișări
Imaginea articolului Andreea Marin Bănică: Mi-a trecut prin cap să mă sinucid

Andreea Marin Bănică: Mi-a trecut prin cap să mă sinucid (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Da, mi-a trecut prin cap prostia asta - pentru că este o prostie - atunci când eram vulnerabilă, după ce mama s-a stins în braţele mele", a declarat Andreea Marin pentru Tango.

"Mă tem de boală, de durere, de neputinţă, nu de moarte în sine, aşadar, ci de ceea ce o poate precede. Şi eu vreau să cred că nu ne stingem... de tot. Eu simt o comunicare incredibilă cu mama mea, sunt întâmplări greu de descris, care-mi argumentează credinţa că ea există aproape de mine şi după ce n-a mai fost pe pământ, dar n-aş insista asupra subiectului, poate nu toată lumea vede asta cu ochi buni şi, în fond, e experienţa mea, nu încerc să conving pe nimeni că ar fi sau nu aşa".

Citeşte interviul integral al Andreei Marin Bănică pe www.tango.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici