Andreea Marin Bănică va lansa volumul "Preţuieşte viaţa" şi o linie de îmbrăcăminte pentru bebeluşi

Vedeta de televiziune Andreea Marin Bănică va lansa, în noiembrie, volumul "Preţuieşte viaţa", urmând ca, pe 1 decembrie, să scoată pe piaţă şi o linie de îmbrăcăminte pentru bebeluşi.

323 afișări
Imaginea articolului Andreea Marin Bănică va lansa volumul "Preţuieşte viaţa" şi o linie de îmbrăcăminte pentru bebeluşi

Andreea Marin Bănică va lansa volumul "Preţuieşte viaţa" şi o linie de îmbrăcăminte pentru bebeluşi (Imagine: Mediafax Foto)

Volumul "Preţuieşte viaţa", care face parte din colecţia "Albumele Andreei", va apărea la Tritonic, în luna noiembrie, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii editurii.

"Departe de a fi o încercare de a-mi descoperi veleităţi de scriitor sau de a pretinde că le ştiu pe toate peste noapte, cartea din mâna ta e bucuria simplă de a-ţi împărtăşi câte ceva din toate cele bune pe care le-am aflat, le-am simţit, le-am trăit pe pielea mea şi m-au adus, alături de lecţiile grele de viaţă, într-un moment de împăcare şi de echilibru", îşi descrie Andreea Marin Bănică volumul, pe site-ul editurii Tritonic.

Totodată, vedeta de televiziune Andreea Marin Bănică va lansa, împreună cu Irina Schrotter, pe 1 decembrie, brandul "Violet by Andreea Marin", o linie de îmbrăcăminte pentru bebeluşi, care va cuprinde body-ul extensibil şi hăinuţe pentru botez. Anunţul a fost făcut de Andreea Marin Bănică, marţi seară, la rubrica mondenă a emisiunii "6! Vine presa" de pe B1 TV.

Potrivit Andreei Marin Bănică, body-ul extensibil este "o idee care îi aparţine în exclusivitate" şi "o noutate absolută pe piaţă". Astfel, vedeta a şi întregistrat ca marcă body-ul extensibil la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci.

Andreea Marin Bănică a făcut o pauză în cariera ei de televiziune, începând cu ultima parte a anului 2007, după ce a rămas însărcinată cu primul ei copil, o fetiţă care se numeşte Violeta. Până atunci, Andreea Marin Bănică a prezentat emisiunea "Surprize, Surprize", un program care s-a difuzat din 1999, sâmbătă seara, la TVR 1.

Totodată, vedeta a derulat, pe când modera emisiunea "Surprize, Surprize", mai multe campanii de sprijinire a unor persoane aflate în dificultate, reunite sub aceeaşi denumire ca volumul care îi va apărea la Tritonic - "Preţuieşte viaţa".

La sfârşitul lui 2007, Andreea Marin Bănică a spus că vrea să-şi pună în ideile în practică "pe cont propriu". Ulterior, ea a prezentat mai multe emisiuni de televiziune, printre care şi două ediţii ale "Galei UNICEF". De altfel, Andreea Marin Bănică este ambasador UNICEF al bunăvoinţei pentru România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici