Andreea Marin Bănică vorbeşte, în premieră, despre sarcina sa în "Ce se întâmplă, doctore? "

Andreea Marin Bănică vorbeşte, pentru prima dată, în noul număr al revistei "Ce se întâmplă, doctore?", apărut pe 27 august, despre sarcina sa şi despre micuţa Violeta, care urmează să se nască în decembrie, se arată într-un comunicat al publicaţiei.

22 afișări
Imaginea articolului Andreea Marin Bănică vorbeşte, în premieră, despre sarcina sa în "Ce se întâmplă, doctore? "

Andreea Marin Bănică vorbeşte, în premieră, despre sarcina sa în "Ce se întâmplă, doctore? "

"E, probabil, una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa mea de femeie. Cu cât mă apropii de luna decembrie, când e preconizată venirea pe lume a Violetei, emoţia creşte", a declarat Andreea Marin, care a promis că, în ultimele luni de sarcină, nu va mai zbura cu avionul, deşi şi-a propus să fie foarte activă.

Vedeta a povestit că bebeluşul este deja foarte dinamic şi că dansează în burtica mamei, motiv de mare fericire pentru Andreea, care a mărturisit că renunţase la a mai visa cum ar putea fi perioada sarcinii înainte să o aibă pe Violeta: "Îmi doream atât de mult să devin mamă, dar nenorocul a două sarcini extrauterine mi-a spulberat speranţele. Medicii mi-au spus apoi că m-am recuperat în timp şi că pot deveni mamă, dacă scap de stresul zilnic ce nu-mi lasă corpul să se relaxeze. În sfârşit, pur şi simplu, mi-am lăsat mintea şi sufletul în mâinile lui Dumnezeu şi mi-am zis că, dacă El o să vrea o să se întâmple, dacă nu, nu", a mărturisit Andreea Marin.

Deşi este o persoană discretă în ceea ce priveşte viaţa ei personală, Andreea Marin a povestit, pentru cititoarele revistei "Ce se întâmplă, doctore?", parcursul sarcinii sale. "Eram dispusă, şi nu văd nici o ruşine în acest lucru, să apelez la fertilizare in vitro. Mă interesasem ce înseamnă asta. Îmi dădea speranţă această metodă a modernităţii. Îmi spusesem că, peste câteva luni, cand o să intru în vacanţă, asta o să şi fac. Ca prin minune, s-a întâmplat să rămân însărcinată tocmai pentru că îmi luasem gândul. Aceasta a fost o mare surpriză".

"Fac această mărturisire împotriva principiului meu de a păstra discreţia în zona personală a vieţii mele, pentru că ştiu că sunt multe femei active care trăiesc aceeaşi experienţă a deznădejdii şi le-ar putea fi de folos să ştie povestea mea", se confesează vedeta care apare pentru prima dată însărcinată într-un pictorial, în revista "Ce se întâmplă, doctore?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici