Andreea Raicu, dezvăluiri recente despre foştii iubiţi. ”Toată viaţa mea am trecut prin despărţiri”

Andreea Raicu a vorbit pe blogul personal foarte mult despre experienţele sale de viaţă. Dacă până acum îşi obişnuia cititorii cu traumele şi depresiile prin care a trecut, încercând să îi motiveze să depăşească astfel de momente, vedeta face câteva dezvăluiri uimitoare legate de viaţa sentimentală.

965 afișări
Imaginea articolului Andreea Raicu, dezvăluiri recente despre foştii iubiţi. ”Toată viaţa mea am trecut prin despărţiri”

Andreea Raicu, dezvăluiri recente despre foştii iubiţi. ”Toată viaţa mea am trecut prin despărţiri”

De-a lungul timpului, Andreea Raicu a fost extrem de discretă în privinţa vieţii sale private, fără să ofere prea multe detalii. Acum însă, vedeta a decis să vorbească despre foştii iubiţi şi relaţiile toxice în care a stat, pentru a veni cu un sfat pentru urmăritorii săi.

„Întotdeauna am fugit de despărţiri. Am avut chiar o perioada în care, cred că in mod inconştient, alegeam să mă despart pentru a nu trăi durerea despărţirii provocată de altcineva. Îmi construiam poveşti ca să mă conving că acela nu era bun pentru mine, cum sunt sigura că şi tu ai făcut poate la un moment dat din teama de a nu fi rănită. Şi da, am stat şi în relaţii toxice. Cert este că, în toată viaţa mea am trecut şi prin despărţiri care au lăsat durere şi tristeţe în urma lor. Mulţi ani nu am ştiut cum să trec mai usor peste aceste momente de care aş fi făcut orice să scap. În momentele în care ajungeam acasă şi eram singură, durerea îşi făcea simţită prezenţa şi mai mult. De aceea, mulţi ani am fugit de singuratate cât am putut.”, a mărturisit Andreea Raicu.

De asemenea, în urmă cu câteva luni, Andreea Raicu a mărturisit că ani de zile a aşteptat un bărbat care să o facă fericită.

„Ani de zile am aşteptat un bărbat care să îmi aducă fericirea. Ani de zile nu am trait asa cum mi-as fi dorit, pentru că aveam nevoie de un barbat care sa ma implineasca. Ani intregi am crezut ca e ceva in neregula cu mine când nu eram într-o relatie cu un bărbat. Ani de zile am stat intr-o relatie toxica doar ca sa nu fiu singura in aceasta societate ‘care te vrea într-o relaţie’. Tu trebuie sa te iubesti pe tine“, a scris Andreea pe blogul ei.

Vedeta de televiziune a mai adăugat: “Într-o zi am inteles ca nimeni nu poate să-mi aduca fericirea daca eu nu o am, nimeni nu poate sa ma implineasca daca eu nu fac asta pentru mine, ca nimeni nu ma poate iubi inainte sa ma iubesc eu. Şi chiar dacă cineva vine sa faca toate astea, le va aduce intr-un loc care nu are baza si se vor risipi asa cum au venit. Pentru că, în relatiile pe care le-am avut, chiar dacă primeam tot ce aveam nevoie nu era de-ajuns pentru că nimeni nu îţi poate da ceea ce tu trebuie sa-ti dai”.

În concluzie, Andreea îşi doreşte o relaţie cu care să fie fericită : “Îmi doresc o relatie cu care să fiu fericită şi nu am nevoie de o relatie care sa ma faca fericita! De fapt, asta e concluzia mea. Nu astept pe cineva care sa imi dea fericirea, ci mi-ar placea sa impart fericirea cu cineva. Pentru ca experienta imi spune ca a avea un iubit nu e sinonim cu a avea fericirea!”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici