Andreea Raicu, internată de urgenţă: "Viaţa ne ia de multe ori prin surprindere..." | FOTO

Andreea Raicu a fost internată de urgenţă, înainte de Noaptea de Înviere. Informaţia a fost dezvăluită chiar de fosta prezentatoare TV, pe Instagram.

26293 afișări
Imaginea articolului Andreea Raicu, internată de urgenţă: "Viaţa ne ia de multe ori prin surprindere..." | FOTO

Andreea Raicu, internată de urgenţă: : "Viaţa ne ia de multe ori prin surprindere..." | FOTO

Ea le-a transmis fanilor că va avea nevoie de o perioadă de linişte pentru a se recupera, fără a mai da detalii suplimentare despre diagnostic. 

"Lucrurile nu ies întotdeauna aşa cum ne planificăm. Viaţa ne ia de multe ori prin surprindere, aşa că de aceea e atât de important să preţuim fiecare clipă pe care o avem la dispoziţie şi mai ales pe cele în care suntem sănătoşi", a scris vedeta pe pagina sa de socializare. 

 

Lucrurile nu ies intotdeauna asa cum ne planificam. Viata ne ia de multe ori prin surprindere, asa ca de aceea e atat de important sa pretuim fiecare clipa pe care o avem la dispozitie si mai ales pe cele in care suntem sanatosi. Va urma o perioada de liniste pana imi voi reveni. Sa aveti un Paste linistit!

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on

Apr 7, 2018 at 9:10am PDT

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici