Andreea Raicu - pictorial cu un diamant de 1 milion de euro

The One a realizat un pictorial strălucitor cu Andreea Raicu purtând un diamant de 1 milion de euro, pentru noul număr al revistei, care apare pe piaţă pe 20 decembrie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

610 afișări
Imaginea articolului Andreea Raicu - pictorial cu un diamant de 1 milion de euro

Andreea Raicu - pictorial cu un diamant de 1 milion de euro

Fotografiile au fost făcute în Israel, sunt semnate de Alex Gâlmeanu şi o surprind pe vedetă în mai multe peisaje exotice. Ţinutele Andreei au fost puse în valoare printr-o colecţie impresionantă de bijuterii cu diamante.

Vedeta a fost extrem de emoţionată şi recunoaşte, în interviul din noul număr al revistei The One, că experienţa a fost de neuitat: "A fost o experienţă irepetabilă! Când mă gândeam că naturii i-a trebuit în jur de un milion de ani să «fabrice» un astfel de diamant ori când am aflat că numai şlefuirea lui a durat cam trei ani, iar eu aveam la dispoziţie doar câteva ore să fac o fotografie la înălţimea aşteptărilor, atunci aveam ceva emoţii. Nu multe, cam un milion".

În acelaşi interviu, The One a întrebat-o pe Andreea Raicu şi despre relaţia cu Tudor Chirilă şi de ce scrie atât de rar pe blogul ei despre el. Răspunsul ei subliniază faptul că blogul este teritoriul pe care ea alege ceea ce socoteşte că are de împărtăşit cititorilor. Iar la întrebarea dacă ea şi Tudor s-au maturizat şi schimbat, Andreea s-a rezumat să spună: "orice experienţă personală profundă te maturizează".

Ea mărturiseşte şi de ce deţine un blog: "Percepţia oamenilor despre mine, aşa cum reiese ea din munca mea în televiziune, de pe «sticlă», este câteodată mai rece şi nu mereu conformă cu personalitatea mea. Blogul mă ajută să arăt şi alte faţete ale Andreei Raicu".

Frumoasa vedetă se consideră o femeie fericită şi, atunci când este întrebată dacă are noroc în dragoste şi dacă este de compătimit din aceasta perspectivă, Andreea Raicu afirmă în The One: "De compătimit mi se par cei ce stau în relaţii care au eşuat de mult… Eu sunt o femeie fericită".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici