Andreei Antonescu i s-a furat maşina la spălătorie - VIDEO

Andreea Antonescu a povestit, vineri, la Happy Hour, cum a rămas fără maşină după ce aceasta i-a fost furată dintr-o spălătorie auto.

188 afișări
Imaginea articolului Andreei Antonescu i s-a furat maşina la spălătorie - VIDEO

Andreei Antonescu i s-a furat maşina la spălătorie (Imagine: Mediafax Foto)

Un angajat al iubitului Andreei Antonescu a dus maşina la o spălătorie auto iar după câteva minute aceasta a fost furată.

"Maşina a fost furată de către un individ beat, fără permis", a povestit Andreea Antonescu.

Potrivit Andreei, hoţul nu a reuşit să conducă maşina decât zece minute pentru că, din cauza vitezei şi a stării de ebrietate, a făcut un accident intrând cu maşina într-un copac.

"Am înţeles că individul are deja cazier pentru o altă faptă identică cu aceasta", a mai spus Andreea adăugând că după emisiune va merge la Slatina pentru a vedea despre ce este vorba.

Andreea Antonescu a spus că avea maşina de trei ani şi jumătate, era asigurată şi mai avea foarte puţine rate de plătit la ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici