Angela Bassett, într-o comedie inspirată din tradiţiile americane din perioada nunţilor

Actriţa americană Angela Bassett va juca alături de Paula Patton în comedia "Jumping the Broom", un lungmetraj inspirat din tradiţiile americane din perioada nunţilor.

26 afișări
Imaginea articolului Angela Bassett, într-o comedie inspirată din tradiţiile americane din perioada nunţilor

Angela Bassett, într-o comedie inspirată din tradiţiile americane din perioada nunţilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Din distribuţia acestui proiect cinematografic, produs de Columbia Pictures, mai fac parte rapperul Romeo Miller şi actorul Laz Alonso.

Filmul spune povestea întâlnirii a două familii de afroamericani provenind din cele două extreme ale spectrului socio-economic, care se cunosc într-un weekend petrecut pe insula Martha's Vineyard, cu ocazia nunţii unor prieteni apropiaţi. Angela Bassett va interpreta rolul mamei Paulei Patton, moştenitoarea unei familii bogate din elita oraşului Washington.

Romeo Miller va interpreta rolul vărului Paulei Patton, student în ultimul an la universitatea Yale. De asemenea, Laz Alonso îl va juca pe iubitul Paulei Patton.

Filmările vor debuta în curând în Noua Scoţie, sub bagheta regizorală a cineastului Salim Akil.

Angela Bassett a încheiat recent filmările pentru "Green Lantern", un lungmetraj inspirat din benzile desenate clasice, în care a interpretat rolul Dr. Amanda Waller. Angela Bassett îşi va face debutul regizoral în această toamnă, odată cu începerea filmărilor pentru filmul "United States".

Bassett, în vârstă de 51 de ani, a fost nominalizată la Oscar pentru filmul "Eu, Tina Turner" şi a fost prima femeie afroamericană care a câştigat un Glob de Aur pentru un rol principal în musical/ comedie, pentru această partitură.

Printre filmele în care a mai jucat se numără "Scor final", "Localul lui Ruby" şi "Akeelah şi cuvintele".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici