Angelina Jolie a confirmat: Cel mai recent tatuaj al ei este un omagiu adus lui Brad Pitt

Actriţa americană Angelina Jolie a confirmat faptul că cel mai recent dintre tatuajele sale este un omagiu adus partenerului ei de viaţă, actorul Brad Pitt.

1448 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie a confirmat: Cel mai recent tatuaj al ei este un omagiu adus lui Brad Pitt

Angelina Jolie a confirmat: Cel mai recent tatuaj al ei este un omagiu adus lui Brad Pitt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest tatuaj s-a aflat la originea zvonurilor apărute în presa internaţională, în urmă cu câteva luni, despre o nouă adopţie pe care ar plănui-o cuplul Jolie-Pitt, imediat după ce jurnaliştii americani au descoperit un al şaptelea set de coordonate tatuat pe braţul actriţei americane, imediat sub celelalte şase seturi care reprezintă locurile de naştere ale celor şase copii ai cuplului, informează people.com.

Însă, potrivit editorilor revistei People, noul tatuaj al Angelinei Jolie a fost făcut în semn de omagiu adus lui Brad Pitt.

"Ei bine, dacă ştiau ce înseamnă latitudine şi longitudine, şi-ar fi dat seama foarte repede că este vorba de locul unde s-a născut Brad. Este vorba de localitatea Shawnee din statul Oklahoma", a declarat actriţa americană, miercuri, pentru site-ul extratv.warnerbros.com.

Angelina Jolie, prezentă la Festivalul de Film de la Cannes pentru a promova filmul de animaţie "Kung Fu Panda 2", a declarat cu această ocazie că nu intenţionează, cel puţin pentru moment, să adopte încă un copil. Filmul pentru care a asigurat vocea unuia dintre personaje tratează însă subiectul adopţiei, iar actriţa americană s-a declarat bucuroasă de faptul că a putut să urmărească acest lungmetraj alături de copiii ei şi să discute cu aceştia despre scenele filmate.

"În familia noastră se vorbeşte foarte deschis, aşadar «orfan» şi «părinţi biologici» reprezintă cuvinte fericite la noi în casă, nu doar nişte chestiuni abstracte. Pentru ei, aceste lucruri sunt absolut normale, iar ei apreciază asta", a adăugat actriţa americană.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici