Angelina Jolie - cel mai sexy star de cinema

Angelina Jolie a fost desemnată cel mai sexy star de cinema de către revista Empire Magazine, cel mai incitant moment dintr-un film al său fiind "duelul" cu Brad Pitt din filmul "Mr. and Mrs. Smith / Domnul şi doamna Smith".

2 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie - cel mai sexy star de cinema

Angelina Jolie - cel mai sexy star de cinema

"Jolie pare să fi fost cu precizie construită pentru a transforma publicul de cinema în fani. Silueta «pneumatică», ochii de felină, buzele care par a fi înţepate de zeci de albine - pur şi simplu nu ai ce să îmbunătăţeşti la ea", susţine revista.

Cât despre partenerul lui Jolie, Brad Pitt, el s-a clasat pe locul şapte în topul celor mai sexy vedete ale marelui ecran. "Atât de arătos încât l-ai urî dacă nu ar fi, în mod clar, un tip de treabă. Ochii, zâmbetul, muşchii de pe abdomen (chiar dacă e trecut 40 de ani) - este bărbatul cu care ceilalţi bărbaţi visează să semene şi cel cu care femeile visează să fie", spun cei de la Empire Magazine.

Pe lângă aceştia, pe locul doi în top se situează Natalie Portman, pe locul trei - Daniel Craig, locul patru - Jessica Alba, locul cinci - Johnny Depp, locul şase - Eva Green, locul opt - Scarlett Johansson, locul nouă - Keira Knightley şi locul zece - Gerard Butler.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici