Video Angelina Jolie nu a născut încă (Video ProTv)

Angelina Jolie, însărcinată cu gemeni, a fost internată într-o maternitate din Nisa, Franţa, dar încă nu a născut, aşa cum informau, marţi, mai multe site-uri de ştiri mondene franceze, potrivit informaţiilor oficiale oferite de purtătorul de cuvânt al actriţei.

19 afișări

Purtătorul de cuvânt al lui Jolie a indicat că "actriţa se simte grozav, este sănătoasă şi fericită", însă nu a dat detalii despre motivele pentru care actriţa a fost internată.

Mai multe site-uri de ştiri mondene franceze informau, marţi, că actriţa în vârstă de 33 de ani a fost internată, luni, la Fondation Lenval, maternitatea Santa Maria, citând purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale.

"Doamna Jolie a venit la spital aseară (luni, n.r.) pentru a se odihni înainte de naştere", a declarat Nadine Bauer, purtător de cuvânt al spitalului, pentru In Touch Weekly.

"Vizita a fost planificată, nu sunt complicaţii. Actriţa a venit pentru a se odihni", a adăugat Bauer.

Aceasta a refuzat să indice data la care actriţa urmează să nască gemenii săi şi ai actorului Brad Pitt

Aflaţi în Franţa de la sfârşitul lunii aprilie, Brad Pitt, Angelina Jolie şi cei patru copii ai lor au ales să stea, pe o perioadă nedeterminată, la Miraval, o proprietate imensă situată în comuna Correns, potrivit AFP.

În mai, Angelina Jolie a confirmat faptul că va naşte gemeni, punând astfel capăt speculaţiilor care au circulat în presă de mai multe luni.

Cuplul Jolie-Pitt mai are trei copii adoptaţi, Pax Thien, de origine vietnameză, în vârstă de 4 ani, Maddox, de origine cambodgiană, în vârstă de 6 ani, şi Zahara, de origine etiopiană, în vârstă de 3 ani, şi un copil biologic, Shiloh, în vârstă de doi ani.

Surse apropiate cuplului spun că Jolie a ales Franţa pentru a da naştere gemenilor, ca un tribut adus mamei şi bunicii ei de origine franceză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici