Angelina Jolie nu are prieteni

Angelina Jolie a declarat că vorbeşte despre munca sa caritabilă cu partenerul său de viaţă, Brad Pitt, şi cu cei şase copii ai lor, pentru că nu are prieteni cu care să discute, informează contactmusic.com.

56 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie nu are prieteni

Angelina Jolie nu are prieteni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 35 de ani - care, în prezent, se află în Pakistan în calitate de ambasadoare a bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU (UNHCR) - a recunoscut că nu există prea multe persoane în viaţa ei în care poate avea încredere, cu excepţia iubitului ei, Brad Pitt, şi a celor şase copii ai lor.

"Vorbesc cu familia mea. Vorbesc cu Brad, iar el vrea să ştie cât se poate de multe despre aceste probleme şi despre fiecare călătorie (în interes caritabil, n.r.). Şi a fost şi el aici. A venit cu mine după cutremurul din 2005", a spus Jolie.

"Nu am prea mulţi prieteni cu care să vorbesc. El este cu adevărat singura persoană cu care vorbesc. Dar le-am spus copiilor mei despre asta. Cred că îi ajută să fie oameni mai buni, să înţeleagă mai mult ce înseamnă lumea", a mai spus ea.

Angelina a mai declarat că se simte copleşită de problemele complexe cu care se confruntă Pakistanul. "Cred că este complicat. Sunt venită aici cu UNHCR, iar ei sunt prezenţi aici de 32 de ani. Am fost aici de patru ori, pentru patru motive diferite. Sunt crize una după alta. S-au confruntat aproape cu orice tip de dezastru", a spus aceasta pentru postul de televiziune CNN.

Săptămâna trecută, actriţa a cerut, într-un mesaj video, comunităţii internaţionale să facă donaţii pentru sinistraţii loviţi de catastrofă, calificată drept un "tsunami la relanti" de către secretarul general al ONU Ban Ki-moon.

De când a devenit ambasadoare a bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU, în 2001, Angelina Jolie a vizitat câteva zeci de tabere de refugiaţi din Irak, Afganistan, Pakistan şi Sudan.

Angelina Jolie şi Brad Pitt susţin numeroase alte proiecte umanitare, ei donând, la începutul acestui an, un milion de dolari organizaţiei Médecins Sans Frontières (MSF), după cutremurul din Haiti din 12 ianuarie, considerat unul dintre cele mai mari dezastre naturale din cele două Americi, dar şi 75.000 de dolari pentru construirea unei şcoli pentru fete în Afganistan. Recent, cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt a donat 100.000 de dolari pentru victimele inundaţiilor din Pakistan.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de nouă ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de şase ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de cinci ani, născută în Etiopia. Shiloh, născută în Namibia, în 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alături de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie 2008 la Nisa, în Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici