Angelina Jolie, prima apariţie publică după despărţirea de Brad Pitt, într-un mesaj video - VIDEO

Angelina Jolie a avut prima apariţie publică oficială după intentarea divorţului de Brad Pitt printr-un mesaj video înregistrat în numele Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), informează contactmsic.com.

10386 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, prima apariţie publică după despărţirea de Brad Pitt, într-un mesaj video - VIDEO

Angelina Jolie, prima apariţie publică după despărţirea de Brad Pitt, într-un video - VIDEO (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Actriţa a vorbit despre despre noile politici internaţionale referitoare la drepturilor copiilor într-un mesaj video difuzat vineri în Haga, Olanda.

Angelina, care este emisar special al Înaltului Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi, a înregistrat mesajul astfel încât acesta să coincidă cu lansarea de către ICC (International Criminal Court - Curtea Penală Internaţională) a politicii sale asupra copiilor, care subliniază infracţiunile împotriva tinerilor din întreaga lume.

"Impactul abuzurilor asupra copiilor este simţit de-a lungul generaţiilor", a declarat, printre altele, actriţa în vârstă de 41 de ani în mesajul video.

Mamă a şase copii, Angelina s-a despărţit de Brad în septembrie. În prezent se luptă pentru a obţine custodie exclusivă, în timp ce Brad Pitt îşi doreşte custodia comună a copiilor lor.

 

Actorul a devenit subiectul unei investigaţii privind abuzul asupra copiilor din cauza unei altercaţii care s-ar fi întâmplat în timpul unei curse cu avionul privat cu puţin timp înainte ca Angelina să intenteze pentru divorţ. Brad Pitt a fost achitat de acuzaţia de agresiune de către Departamentul pentru copii şi servicii familiale (DCFS - Department of Children and Family Services) din Los Angeles, dar o anchetă FBI este în desfăşurare (http://www.mediafax.ro/life-inedit/brad-pitt-scos-de-sub-invinuire-dupa-ancheta-privind-abuzul-asupra-copiilor-sai-15937879).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici