Angelina Jolie primeşte toate drepturile de custodie asupra copiilor pe care îi are cu Brad Pitt

Angelina Jolie primeşte toate drepturile de custodie asupra celor şase copii pe care îi are cu Brad Pitt, potrivit unui acord final aprobat de instanţă, iar actorul american va avea drept de vizitare informează contactmusic.com.

3028 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie primeşte toate drepturile de custodie asupra copiilor pe care îi are cu Brad Pitt

Angelina Jolie primeşte toate drepturile de custodie asupra copiilor pe care îi are cu Brad Pitt (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În conformitate cu actele legale obţinute de Entertainment Tonight, Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, va continua să-şi viziteze copiii alături de terapeuţi, aşa cum a convenit cuplul anterior, în 2 octombrie.

Totuşi, dacă copiii doresc să-şi vadă tatăl, terapeutul familiei, care trebuie să asigure o desfăşurare normală a relaţiilor familiale, va putea să aprobe vizite oricând, în afara celor programate.

Totodată, judecătorul a considerat obligatoriu ca Brad Pitt să se supună controalelor periodice pentru despistarea alcoolului şi a drogurilor.

Pe de altă parte, nu este clar dacă actorul îşi va putea vedea copiii de Crăciun. O sursă a relatat pentru site-ul Entertainment Tonight că dacă unul dintre copii nu-şi doreşte să-şi vadă tatăl de sărbători, instanţa nu-l poate obliga.

Cei şase copii ai cuplului sunt Maddox, 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani şi gemenii Knox şi Vivienne, de 8 ani.

În luna noiembrie, FBI a decis că Brad Pitt nu va fi pus sub acuzare pentru incidentul de la bordul avionului privat, când actorul american şi-ar fi piedut cumpătul în faţa unuia sau mai multora dintre copiii săi.

De asemenea, o sursă a declarat pentru CNN că Pitt a fost scos de sub învinuire de către Departamentul pentru Protecţia Copilului şi a Familiei (DCFS) din Los Angeles, în privinţa investigaţiei asupra unui presupus incident de abuz în care ar fi fost implicat Pitt şi unul dintre copiii săi.

Acuzaţia s-a iscat în urma unui incident petrecut la bordul avionului privat deţinut de Brad Pitt şi Angelina Jolie, în septembrie – cu o zi înainte ca Jolie să intenteze divorţul de Pitt, după doi ani de căsnicie. La acea dată, o sursă apropiată cuplului a declarat pentru CNN că Pitt "tratează lucrurile cu maximă seriozitate" şi că este cooperant cu autorităţile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici