Madonna a făcut aluzie la faptul că a avut o relaţie amoroasă cu Michael Jackson

Madonna a dansat provocator şi a făcut trimitere la relaţia sa cu Regele muzicii pop, Michael Jackson, în timpul emisiunii 'Carpool Karaoke' a lui James Corden, potrivit contactmusic.com.

821 afișări
Imaginea articolului Madonna a făcut aluzie la faptul că a avut o relaţie amoroasă cu Michael Jackson

Madonna a dezvăluit că a avut o relaţie amoroasă cu Michael Jackson (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Întrebată de James Corden, cântăreaţa în vârstă de 58 de ani şi-a tachinat fanii că ar fi avut o relaţie romantică cu regretatul Rege Pop - care a murit de intoxicare cu propofol în 2009.

Într-un trailer pentru următoarea ediţie a emisiunii 'Carpool Karaoke', J, în care vedetele cântă alături de Corden, aflat la volan, James a întrebat-o pe Madonna care a fost relaţia sa cu Jackson.

Cântăreaţa a răspuns: ''Vrei să-ţi dezvălui ce s-a întâmplat, nu?''

De asemenea, în trailerul pentru călătoria cu maşina prin New York, Madonna şi-a demonstrat talentul său la „twerking” (dans lasciv în poziţie aplecată, realizat prin ondularea exagerată a bazinului, n.r.).

Madonna poate fi văzută dansând pe scaunul alăturat şoferului, în timp ce James Corden pune muzică în boxe.

James i-a mulţumit pentru faptul că Madonna i-a arătat împrejurimile oraşului, artista afimând: ''Nu-mi place să conduc maşina fără să dau drumul la muzică.''

Madonna a declarat recent că ''este prea uşor să devii faimos'' în ultimii ani.

Vedeta iconică a spus că unii muzicieni sunt ''prea centraţi pe faimă'' decât pe arta lor.

Madonna a explicat: ''Eram deja faimoasă înainte de social media, aşa că pentru mine faima nu este o povară. Faima este manifestarea sau produsul finit al muncii mele, iar acest lucru s-a petrecut cu 20 de ani înainte de social media. În prezent, pentru mine, este o povară că oamenii sunt mai centraţi pe faimă decât pe muncă pentru a deveni artist. Acum este uşor să devii artist. Ce nu e uşor e să te dezvolţi şi să devii artist fără să fii distras sau mistuit de faimă.''

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici