Angelina Jolie şi-a ajutat copiii să îi trimită scrisori lui Moş Crăciun

Actriţa americană Angelina Jolie i-a ajutat pe cei şase copii ai ei să trimită scrisori lui Moş Crăciun, vineri, de la oficiul poştal dintr-un sat din Marea Britanie.

460 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie şi-a ajutat copiii să îi trimită scrisori lui Moş Crăciun

Angelina Jolie şi-a ajutat copiii să îi trimită scrisori lui Moş Crăciun (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei şase copii ai cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne - s-au deplasat însoţiţi de mama lor la oficiul poştal din satul Littlebourne din comitatul britanic Kent, de unde i-au trimis lui Moş Crăciun scrisori ce conţineau listele cu cadourile pe care doresc să le primească de Crăciun, informează femalefirst.co.uk.

"Au fost atât de drăguţi! Toţi copiii i-au trimis scrisori lui Moş Crăciun şi s-au purtat absolut minunat", a declarat pentru revista People o angajată a poştei britanice, Fiona Lindsay.

"La fel ca orice copil aflat într-un magazin de dulciuri, erau cu toţii entuziasmaţi, dar Angelina a reuşit să îi stăpânească perfect. Ea a fost foarte politicoasă şi este într-adevăr o persoană foarte drăguţă. Am fost şocată la început, însă Angelina a fost atât de simpatică, încât m-am relaxat după aceea", a adăugat ea.

Presa britanică afirmă că actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt şi cei şase copii ai lor au închiriat pentru o săptămână o casă de lux, denumită "The Treasury", în satul Ickham, în timp ce Brad Pitt filmează ultimele scene pentru noul său film, "World War Z", un lungmetraj SF cu zombie.

Cuplul Jolie-Pitt a plecat deja din acea regiune, însă se spune că s-au simţit foarte bine acolo, au apreciat frumuseţea peisajului rural britanic şi au fost văzuţi în timp ce vizitau Howletts Wild Animal Park şi librăriile Waterstones din Canterbury.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici