Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să adopte încă un copil din Etiopia

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt analizează în această perioadă posibilitatea de a adopta încă un copil din Etiopia, potrivit unei surse citate de o publicaţie britanică.

378 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să adopte încă un copil din Etiopia

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să adopte încă un copil din Etiopia (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Cei doi actori, care au împreună şase copii - trei biologici şi trei adoptaţi -, i-ar fi promis fiicei lor Zahara, adoptată din Etiopia, că vor înfia încă un copil din această ţară săracă africană, informează femalefirst.co.uk.

"Sunt cu adevărat încântaţi de această posibilitate. Brad şi Angie i-au promis Zaharei în urmă cu câţiva ani că vor adopta încă un copil de acolo, pentru ca ea să aibă un frate sau o surioară din ţara ei natală", a declarat o sursă pentru publicaţia Daily Star.

Potrivit aceleiaşi surse, Pitt şi Jolie sunt convinşi de faptul că şapte copii le vor aduce mai mult noroc şi fericire.

"Totodată, şapte a fost dintotdeauna numărul norocos al lui Brad. El şi Angelina cred că şapte copii le vor aduce noroc şi fericire", a adăugat sursa.

Brad Pitt declarase într-un interviu anterior că şi-a dorit dintotdeauna să aibă o familie numeroasă.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici